Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. Császár után tényleg...

3. Császár után tényleg elkötnek ingyen?

Figyelt kérdés
Augusztus végén lesz a 3. műtétem és el szeretném kötettni magam. A kérdés az, hogy ez hogy működik?
2018. máj. 12. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg az orvosodnak, hogy mit szeretnél.

Alá kellett írnom és megcsinálták. Nem kellett fizetni érte.

2018. máj. 12. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Ha úgy van, okosban is megcsinálják úgy tudom.
2018. máj. 12. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

3.mi az, hogy ha úgy van okosban is megcsinálják???

Törvényi feltételei vannak a művi meddővé tételnek! Ha ezek teljesülnek, nem kell okosban megoldani semmit, csak nyilatkozni és megcsinálják! A kérdezőnél is teljesül a feltétel.

2018. máj. 13. 06:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,elkotnek.DE!nekem mar a 3.terhesseg elejen jeleznem kellett ezt a korhazban.es ra fel evere ujra,hogy tovabbra is szeretnem,nem gondoltam meg magam.

Igy kaptam meg a papirt rola.

Az a fel ev amolyan gondolkodasi ido.

De lehet,hogy nem mindenhol mukodik igy.

Volt fogadott dokim,ez tole fuggetlenul kellett.

2018. máj. 13. 06:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megcsinálják,de kifutottál az idöböl.nekem már a terhesség elején szolt a doki,mert félév alatt 2x kell nyilatkozni rola, lemondani még a mütét napján is lehet,de igényelni már nem
2018. máj. 13. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon sok mindent megcsinálnak okosban igen. Gondolj bele, amikor roma nőket kötöttek el titokban a sokadik szülésük után. Nem sok törvényi előírást tartottak be de valahogyan mégis sikerült. Nem egy férfit ismerek akinek a vazektomiajaz az urológusa végezte el, pedig ugye annak is elvileg egy hosszú folyamata lenne, az egyik pasi nincs 40 és 2 gyereke van csak... Kérdezz rá kérdező, mert lehet még megoldható.
2018. máj. 13. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:

A művi meddővé tételbek megvannak a feltételei. De van egy olyan pont is, hogy amennyiben a következő terhesség az anyára vagy a magzatra nézve veszélyes, és egyéb védekezési mód nem jön szóba, akkor az egy éves türelmi időt nem kell figyelembe venni, és mivel egészségügyi indoka van, fizetni sem kell.

De ehhez nyilván az kell, hogy ezt az orvos igazolja.

2018. máj. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!