Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Így szülhetek ebben a kórházban?

Így szülhetek ebben a kórházban?

Figyelt kérdés
A bejelentett lakcímem es ahol lakunk eléggé messze van egymástól. Albérletben lakunk, bejelentkezni nem tudunk. Bérleti szerződéssel esetleg járhatok (sztk-ba) es szülhetek abban a kórházban ami ehhez a kerülethez tartozik?
2018. máj. 5. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Ha fogadott dokid van aki ott dolgozik akkor igen.
2018. máj. 5. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha mentőt hívtok a szülés megindulásakor akkor igen, mert a legközelebbibe visznek.

De ha te besétálsz, hogy majd ide jönnél akkor nem fognak örülni.

2018. máj. 5. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha orvost fogadsz. A bérleti szerződés semmire se jó, én próbálnék máshova költözni már most, mert lesz még gondotok ezzel.

Mert a főbérlőnek hiába mondanád, hogy költöztök ha nem jelent be, úgy lesz vele talál mást.

Mi SOS-ban költöztünk, mert a gyerek tudott volna óvodába járni max mázlival, a kicsit viszont nem tudnám bölcsibe iratni, akkor meg nem tudnék visszamenni dolgozni, nehéz lenne fizetni az albit. Szóval gyorsan kerestünk mást.

Szóval gondoljátok ezt át.

2018. máj. 5. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
*mármint nem tudott volna oviba menni
2018. máj. 5. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért akik azt mondják, hogy nem szülhetsz ott, azokat nem értem.

BÁRHOL szülhetsz. HA vajúdó nőként bezuhansz a kórház szülészetére, elég valószínű, hogy nem fognak elküldeni, kidobni. Kötelességük ellátni.

De legegyszerűbb, ha fogadsz egy ottani dokit.

2018. máj. 5. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:

#5-os, csak hogy a terhesgondozásra is vonatkozott a kérdés.

Kérdező, még jut eszembe, olvastam itt valamilyen befogadó nyilatkozatról korábban, valami megoldásnak lennie kell.

2018. máj. 6. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg az első gyerekkel voltam terhes nem voltam ide bejelentve de egy szó se volt arról h a vedono ne gondozna. Utána bejelentettem magam persze de csak szülés után mar h a gyerekkel könnyebb legyen de automatikusan o meg az én lakhelyem szerint kapta a lakcimkartyat. Szóval nálam nem volt gond se a szülés se a gondozás.
2018. máj. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!