Így szülhetek ebben a kórházban?

Ha mentőt hívtok a szülés megindulásakor akkor igen, mert a legközelebbibe visznek.
De ha te besétálsz, hogy majd ide jönnél akkor nem fognak örülni.

Ha orvost fogadsz. A bérleti szerződés semmire se jó, én próbálnék máshova költözni már most, mert lesz még gondotok ezzel.
Mert a főbérlőnek hiába mondanád, hogy költöztök ha nem jelent be, úgy lesz vele talál mást.
Mi SOS-ban költöztünk, mert a gyerek tudott volna óvodába járni max mázlival, a kicsit viszont nem tudnám bölcsibe iratni, akkor meg nem tudnék visszamenni dolgozni, nehéz lenne fizetni az albit. Szóval gyorsan kerestünk mást.
Szóval gondoljátok ezt át.

Azért akik azt mondják, hogy nem szülhetsz ott, azokat nem értem.
BÁRHOL szülhetsz. HA vajúdó nőként bezuhansz a kórház szülészetére, elég valószínű, hogy nem fognak elküldeni, kidobni. Kötelességük ellátni.
De legegyszerűbb, ha fogadsz egy ottani dokit.

#5-os, csak hogy a terhesgondozásra is vonatkozott a kérdés.
Kérdező, még jut eszembe, olvastam itt valamilyen befogadó nyilatkozatról korábban, valami megoldásnak lennie kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!