Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szolnok, Hetényi Géza kórházba...

Szolnok, Hetényi Géza kórházban ki szült? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ott fogok szülni,de fogadott orvos nélkül.
2018. máj. 1. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
menekülj
2018. máj. 1. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Komolyan??? :(

Írnál valami konkrétot mi volt a probléma?

Orvosok?szülésznők?

2018. máj. 1. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
2016 októberében szültem Szolnokon a fiamat, ügyeletes orvosnál 17 évesen úgy, hogy másik kórházból, másik településről szállítottak át. Maximálisan odafigyeltek rám, meg voltam elégedve az ellátással, a csecsemősök nagyon sokat segítettek a szoptatásban, rooming-in ellátás van, veled van a baba egész nap, és maximálisan szoptatáspárti a kórház. Nincs se cukros víz, se tápszer, csak ha nagyon szükséges. Megy majd szoptatási tanácsadó is, aki beszélni fog az igény szerinti szoptatásról, megmutatja, hogy hogyan kell kézzel fejni helyesen, és általánosságban mondani fog pár szót a szoptatásról. Cumit, cumisüveget ne vigyél magaddal, nagyon nem szeretik, mert bezavarhat a szopási technika elsajátításába. Ha esetleg pótlásra van szüksége a babának, akkor azt svéd itatópohárból teszik. Én tényleg mindennel meg voltam elégedve. Bártan merem ajánlani! :)
2018. máj. 1. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Második, te a Hetényiben szültél? Nálunk nem volt se szoptatási tanácsadó, se normális csecsemősök:-( Tápszer se, így volt akinek két napot üvöltött a babája mert anyukának nem indult be a teje, míg végül az egyik szobatárs titokban megszoptatta.

Csecsemősök bunkók és lekezelőek, ismerősöm vérzett zuhanyzás közben, és kikiabált hogy valaki jöjjön mert mindjárt elájul, de csak azzal voltak elfoglalva hogy ne vérezze össze a mosdót.

2018. máj. 2. 06:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Èn ott szültem, fogadott orvosnál. Èn ajánlani tudom. A szobák szépek, a szülőszobák is, a csecsemősök se vészesek. Segítőkèszek. Nekem is jött szopt.tanácsadó! Kár aggódnod. 2016 ban szültem ott, azóta sztem nem sok minden változhatott.
2018. máj. 2. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, igen, a Hetényiben szültem, és tényleg normális ellátást kaptam. Te mikor szültél ott? Lehet, hogy azóta sokat változott minden. Én 2016 második felében szültem ott
2018. máj. 3. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!