Budapesten melyik kórházban érdemes programcsászárral szülni?
Nyilván nem ismerheti mindenki az összes kórházat, szívesen venném ha leírnatok budapesti tapasztalataitokat, mind a műtét, érzéstelenítés, szobák állapota terén.(meg hogy bejöhet-e valaki a műtétre velem)meg az is érdekelne hogy van-e egyszémelyes szoba, milyenek a csecsemősnővérek, minden érdekelne :)
Orvost is ajánlhattok!
Esetleg valakinek varrták össze a hasizom szétválását közben? (ne írjatok a love your bellyt, sajnos nekem nem segitett az sem)
(Azért lesz pcs-om, mert a szemem már nem bírná el a hüvelyit, az első az volt, de a szemész szerint kockázatos lenne még egy hüvelyi a szemem állapota miatt)
Szulj rendesen huvelyen keresztul
A prog csaszarok 70% nem indokolt
Köszönöm a részletes választ 2/4-es! Érdekelne a doki neve :)
Egyébként Magyarországon 39%a csm aránya. Who ajánlás 19% tehát 20%a felesleges. De inkább legyen 20%felesleges mint akár egy megsérült/meghalt baba/anya.
Én pedig nem fogom látássérültként élni az életemet csak azért hogy elmondhassam hogy a második is a vaginámon jött ki..
Off.: A 3-asnak erős túlzással igaza van, csak a kérdést felejtette el elolvasni
Gondolom minden pcs-os kérdéshez odabiggyeszti ezt a választ.
On.: én a máv kórházról ( most honvéd) hallottam pozitívakat... Szakértelem tekintetében.
A szülészetet nem tudom milyen. Mármint a szobák. Gégészet igen szoci, de tiszta a nővérek rendesek, segítőkészek, nem flegmák.
Ha nem felejtem el, megkérdezem az unokanővéremet, neki sajna miss.ab.-ja volt itt, sürgősségi, a west end-ből vitték be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!