Ez jelezheti a szülés közeledtét? Lehet a nyákdugó távozott? 35+0 HKM.
Nem vègèn a nyàkdugò mindenkinek!!!Nekem 3.terhessègem, mindhárommal 37-38-39.heten elment a nyàkdugò darabokban napokig, ès egyszer sem volt vères! Ilyen kocsonyàs sàrga slejmszerű.szòval igen, valószínüleg a nyàkdugò kedves kérdező.de mèg így is heteid lehetnek hàtra, ne izgulj.
40+1hkm
Ha továbbra is fennáll ez a helyzet persze hogy bemegyek.Koraszülött gyanús vagyok..
Csak méh olyan picike 35 hetesen 😯 Reméltem legalább 36-37-ig kihuzzuk.
Szia!
Én 36. hétben volt, amikor elment egyrész és jött egy pár fájás, aztán eltűnt. Mondjuk nálam aggódtak, mivel én is koraszülött voltam és a baba is kisebb volt egy ideig, mint kellett volna. Végül Január 30.án éjjel elment a nyákdugóm ( véres-fehéres gennyes darabokban) aztán szivárogni kezdett a magzatvíz, ezért a szülésznő ( amúgy itthon szültem volna ) beindított a szülést, de annyira rosszak voltak nekem a jóslók hogy nem tudtam aludni, ezért nem tágultam... Fel vittek Pestre, ahol kaptam oxytocint és negyven perc volt mire hatott, aztán 15 perc múlva megvolt a kislányom. Egyébként kiderült hogy teljesen félre informált engem mindenki, mert azt mondták hogy 40. hétben vagyok, de kiderült hogy 41. volt már 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!