36 hetes kismama vagyok. Tegnap közölte a párom, hogy mostantól hetente egyszer-kétszer el kell mennie messzebbre autóval a munkája miatt. Mi lesz ha akkor indul a szülés, mikor nem lesz itthon?
Szia!
Semmit. Mérlegelned kell egy kicsit, hogy mi a fontosabb. Az, hogy ott biztosan ott legyen a szülésnél, vgy a munkahelye.
Én is igy vagyok. Párom területi képviselő, és van, hogy 4-500 km-re is elmegy.
Én ugy oldottam meg, hogy eltettem egy 2000-est. Ehhez nem nyulok ez a taxipénz.
Amennyiben elfolyik a magzatvíz azonnal taxiba pattanok, és megyek. Fontosabb a picur, mint, hogy várjak, hogy haza ér-e. Hangsulyozom minden nap elmegy, van, hogy 200 van hogy több km-re.
Nekem pedig lassan időszerü.
Üdv: 39 hetes pocis
Nálunk kb ugyanez van, a párom 3 műszakba dolgozik, nem sokat van itthon sajnos. Nálunk izzítva van 2 családtag, egy barát hogyha bármi van nyugodtan hívjam őket. Ha pont itthon lesz a párom az jó ha nem akkor felhívom és indul a munkahelyéről, onnan egy óra lenne mire hazaér tehát nem fogom megvárni, van hogy vidéken van és több óra lesz mire megérkezik. Megbeszéltük hogy hívom és indul majd a kórházba ami neki a munkahelyétől jó esetben 1,5 óra, tőlunk kb fél óra. A lényeg hogy ott lesz csak nem együtt megyünk majd be. Persze azért remélem vele megyünk majd.:)
Nem mindegy neki szerintem hogy odaér e vagy sem, mert biztos hogy érdekli a dolog, szeretne ott lenni a párod de azért dolgozni kell ez tény! Néha én is kibukok hogy alig van itthon a férjem de valamiből meg kell élni.
38 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!