Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan mennyi idovel...

Szules utan mennyi idovel rendezodnek a hormonok?

Figyelt kérdés

4 honapja szultem es azota pattanasos es zsiros az arcomon a bor a hajam meg olyan szaraz, hogy viszket a borom.

Kozmetikus vagyok, de ez hormon problema az biztos.

A haziorvos azt mondta, hogy majd rendezodik.De mikor?

2010. jún. 12. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

ki tudja?...:-) én 3 hónapja szültem terhességem előtt

állandóan zsíros volt a hajam 2 naponta mostam és ahogy terhes lettem ez elmúlt,,volt hogy 1 hétig vagy több nem kellett hajat mosnom mert nem volt zsíros most vettem észre 1 hete hogy kezd visszaállni a hormonháztarásom legalábbis ebben, meg az arcom az szép sima volt a terhességem alatt most meg tiszta ripácsa..ez is a hormontól van...remélem hamar elmúlik DE AZT MONDJÁK HOGY A KISMAMÁNAK LEGALÁBB FÉL ÉV KELL AHHOZ HOGY TELJESEN RENDEZŐDJÖN TESTILEG ÉS LELKILEG A SZÜLÉS UTÁN.

2010. jún. 12. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:

A kismamasagot "visszasirom" :)

Mindig azt mondom a ferjemnek, hogy bentre is kintre is kell nekem egy baba :D

Viszont a szulest fel ev alatt nem heverem ki....

Remelem igazd lesz es vissza all minden, mert eleg csunya egy pattanasos kozmetikus....de nem hasznal semilyen pakolas vagy gepi kezeles sajnos.

2010. jún. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!