Ha megtehetném, hogy magánklinikán szüljek, de sajnálom rá, az gáz?
E is így döntöttem és maximálisan elégedett voltam az állami kórházzal. Épp nem volt szabad VIP szoba, nekem az az egy problémám volt, hogy a WC nem a szobából nyílt és ugyan tiszta volt (napi többször takarítottak) elég rossz állapotú volt. Na ez nekem nem érte volna meg +350.000 forintot. Az orvosom vállal szülést az egyik magankirhazban is, ennyit kellett volna pluszban fizetni az orvos díján felül.
Legközelebb is ebben a kórházban tervezek szülni.
Nem gáz. Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné.
Engem többen azért néztek hülyének, mert a Maternity-t választottuk. Nem érdekelt, hogy mit gondolnak, vagy mit mondanak a hátam mögött.
Szerintem sem gáz. Mint ahogy az sem, ha ott szülnél.
Akinek sok pénze van, az csak annyiban különbözik attól akinek kevés, hogy több dologban dönthet :D
Ha te nem magánklinikán költöd el azt a fél millát, hanem mittudomén, a kerteteket rendezteted el egy kertészeti céggel, akkor azt teszed. Vagy vesztek egy kávéfőzőgépet belőle. Vagy egy hipiszupi babakocsit. Tök mindegy.
A pénznek mindig van helye, függetlenül attól, hogy mennyi az annyi. :)
Allami korhazban szultem, eleg durva komplikaciokkal. A szemelyzet megsajnalt es vegig egyedul lehettem egy ket agyas szobaban. Amennyire sz0pás volt a szules, tkp VIP ellatast kaptam.
Termeszetesen senkinek nem kivanok komplikalt szulest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!