Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha megtehetném, hogy magánklin...

Ha megtehetném, hogy magánklinikán szüljek, de sajnálom rá, az gáz?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 7. 23:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

E is így döntöttem és maximálisan elégedett voltam az állami kórházzal. Épp nem volt szabad VIP szoba, nekem az az egy problémám volt, hogy a WC nem a szobából nyílt és ugyan tiszta volt (napi többször takarítottak) elég rossz állapotú volt. Na ez nekem nem érte volna meg +350.000 forintot. Az orvosom vállal szülést az egyik magankirhazban is, ennyit kellett volna pluszban fizetni az orvos díján felül.

Legközelebb is ebben a kórházban tervezek szülni.

2018. ápr. 8. 07:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak mert nemrégiben volt itt egy ikrek anyukás kérdés, hogy a férje rá akarja beszélni a magánklinikára, pedig rizikós terhesség. És tehetős anyuka volt. Ez ihlette a kérdésemet.
2018. ápr. 8. 08:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
En meg VIP szobat sem kertem, pedig megtehettem volna. Vegul mazlim volt, mert csak egy szobatarsam volt. Az elso ejjel azert kemeny volt, mikor mibdkettonk gyereke felvaltva ebredt, ha tobben lettek volna napokig, szerintem kikeszultem vona. A szomszed szobaban egy torok csaj is volt, hozza jo sok rokon bement. A szobatarsam gyereke masnaptol csak szopikra volt a szobabansargasag miatt. A mosdo is tiszta volt, a csecsemosok a legtobbszor rendesek, az ennivalo szuper. Viszont ez egy nemet korhaz volt, az otthoniakrol nem ezt hallom, baratnoim kozul harman is traumatizalva jottek haza, volt, aki szuleselmenytol, de a gyermekagyas osztalyon toltott napoktol mindharman, es a mai napig van, hogy emlegetik, pedig mar eltelt jo sok ido azota.
2018. ápr. 8. 08:02
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, de ez egy olyan hülye kérdés. Attól még mert van pénzed, te sem veszel meg mindent, csak azt ami neked kell. Egy rizikós ikerterhességet pláne nem vállalnék magánban, mivel ott nincs pic.
2018. ápr. 8. 08:16
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Én is ugyanígy gondoltam.
2018. ápr. 8. 09:57
 16/20 anonim válasza:

Nem gáz. Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné.

Engem többen azért néztek hülyének, mert a Maternity-t választottuk. Nem érdekelt, hogy mit gondolnak, vagy mit mondanak a hátam mögött.

2018. ápr. 8. 12:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz! En is megtehetnem, de a masodikat is allamiban fogom szulni. Mindenki arra kolti a penzet amire akarja.
2018. ápr. 8. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gáz. Mint ahogy az sem, ha ott szülnél.

Akinek sok pénze van, az csak annyiban különbözik attól akinek kevés, hogy több dologban dönthet :D

Ha te nem magánklinikán költöd el azt a fél millát, hanem mittudomén, a kerteteket rendezteted el egy kertészeti céggel, akkor azt teszed. Vagy vesztek egy kávéfőzőgépet belőle. Vagy egy hipiszupi babakocsit. Tök mindegy.

A pénznek mindig van helye, függetlenül attól, hogy mennyi az annyi. :)

2018. ápr. 9. 11:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Allami korhazban szultem, eleg durva komplikaciokkal. A szemelyzet megsajnalt es vegig egyedul lehettem egy ket agyas szobaban. Amennyire sz0pás volt a szules, tkp VIP ellatast kaptam.

Termeszetesen senkinek nem kivanok komplikalt szulest.

2018. ápr. 12. 14:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Sose szülnék államiban, szeretném megúszni kórházi fertőzések nélkül
2018. ápr. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!