Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek 8 hónap után ez...

Szerintetek 8 hónap után ez milyen? Csúnya? A tietekhez képest milyen?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 12:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem két és fél év után is érzéketlen az egyik oldal
2010. jún. 10. 15:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát én 5 hónapja szültem, de szinte semmi nem látszik. Ami látszik az egy "horpadás", ugyanis begyulladt a sebem 2 hetesen, és ki kellett szívni a vért, meg a gennyt. (Bocs a részletekért), és rendesen 1,5-2 cm be van horpadva a vágásnál. De azon kívül semmi nem látszik.
2010. jún. 10. 15:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenkor már csak egy hajszálvékony fehér vonal látszott, de szerintem ez nálad is csak idő kérdése, nincs miért aggódnod!

Az enyém viszont majdnemhogy 2x ekkorra hosszában :( Irigyellek :)

2010. jún. 10. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Páromnak anyajegyét vette ki plasztikai sebész, 5 centis vágással, másfél év után még mindig úgy néz ki a hege, mint N
2010. jún. 11. 10:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Neked, kedves kérdező, elment bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy a dokik hozott anyagból dolgoznak, tehát nem a doki a hibás, csak valakinek olyan a bőre, szervezete, hogy nem hegesedik rendesen. Azóta vett rá plasztikai tapaszt 5000-ért, két injekciókúrát is kapott, ami elvileg leviszi a duzzanatot (darabja 8000) és ugyanolyan csúnya, mint korábban volt, semmit sem értek.
2010. jún. 11. 10:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem elég csúnya. Kilátszik a "vadhús". Újra lehet plasztikázni, de semmi garancia nincs rá, hogy jobb lesz. Jól írja az előző, nem hegesedsz rendesen. Az én bőröm is ilyen. Két éve megkarmoltak véletlen hülyéskedés közben, épphogy csak vérzett, lejött a bőr, de a mai napig ott a nyoma. Meg szerintem ott is lesz örökre.
2010. jún. 11. 10:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem formára nagyon szép. Az enyém olyan mint egy körív. Lefelé hasa van. Meg 19 cm hosszú. A két szélén szép, kifehéredett már a heg, de körülötte még pirosas a bőr, a középső 3-4 cm nekem is ilyen dudoros, piros. ott érzékeny (közben érzéketlen is) kicsit (így ott inkább nem borotválom, mert félek, hogy megvágom a heget)
2010. jún. 13. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
ja bocs lassan 7 hónapos a hegem (a 19 cm-es)
2010. jún. 13. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem csúnya. A pirosság majd kifehéredik. Van rá krém is, Contratubex a neve. Műtéti hegekre való, 1400 ft körül van, recept nélkül kapható a patikában. (Most vettem éppen anyukámnak, bár neki másfajta hasi műtétje volt.)

Nekem még régebben vakbél műtétem volt. Nekem is nagyon lassan gyógyult a sebem. Sokáig nekem is piros volt, zavart és elmentem bőrgyógyászhoz. Ő ajánlotta azt a krémet. Nagyon csúnya is volt a heg, és nekem is volt olyan rész ahol érzéketlen volt. Aztán megemeltem egy nehéz dobozt és sérvem lett, ott ahol a vakbél műtétem volt. Amikor a sérvműtétem volt megplasztikázták a csúnya heget is. Ismét használtam azt a krémet, és nagyon szép lett helye.

2010. jún. 13. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csúnya.Az enyém 10 hónapos heg,már halvány rózsaszín,a szélei pedig fehérednek.Még világosodni fognak a hegeink a véleményem szerint.
2010. jún. 13. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!