1 héttel túl léptem az időt. Ebből lehet császármetszés? Többi lent
Ma azt mondta a doki hogy hétfőn megnézni a méhszáj állapotát s eldönti hogy hétfőn vagy kedden beinditják
Ebből lehet még császár?
Engem nem tágított a doki, de epiduralt kertem, mert az indítás miatt nem volt átmenet, azonnal 2-3 perces fajasaim voltak. Hat, őszintén, 14 órás vajúdás lett, reggel hatkor kezdtük, délután 4 korul azt mondta a doki, hogy szike lesz, mert nem nagyon tagultam, de aztán a gyerek ezt meghallhatta, mert belehuzott es este h8-ra megszületett. Kemeny volt, de örültem, hogy igy jött, bar menet közben volt egy pont, mikor a császárt is tudtam volna értékelni. 😀
De mindnekinek más a sztorija, szoval szerintem ezekből nem sok derül ki abból, hogy neked milyen lesz.
8-as
Hát én szóltam a dokinak hogy szeretném ha ő csinálná és nem lennék hálátlan
Remélem azért nem hagy annyit szenvedni
42. hét utolsó napján indították, este 8-kor kezdődött, másnap de. 10:30-ra lett meg.Az istennek se tágultam egy darabig.De aztán...Ott könyörögtem a dokimnak, vigyen már a műtőbe.Azt mondta, minek, a feje már látszik.Mondom nem hiszem el.Azt mondta, tedd oda a kezed, érezni fogod.Na akkor erőre kaptam.3640 grammal, 56 centivel, gátvédelemmel megszültem.
A világ legcsodásabb érzése, minden erős fájdalom ellenére.
Kitartást, és jó egészséget nektek.
(amúgy az én történetem már 8 éves)
Köszönöm
Hétfőn minden kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!