Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni menstruáció?

Szülés utáni menstruáció?

Figyelt kérdés
segítsetek!március 15.-én szültem,még szopzunk,igaz nem sokat,de máájus 10.-én megjött,tartott vagy 2 hétig,nagyon erősen.a doki fogamzásgátlás céljából írt fel Azaliát,szedem is bescülettel.a nyűgöm annyi mindössze,hogy hétfőn kellett volna megint megjöjjön,ha 28 napos ciklust számolok,de még semmi!terhesség előtt nem tudom milyen volt a ciklusom,mert ahogy abbahagytam a fogi gátlót,még abban a hónapban megfogant a bébim.kezdjek aggóni,vagy csak késik vajon?kinek hogy volt?
2010. jún. 9. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugalom, szülés után még akár hónapokba is telhet, hogy rendeződjön a ciklusod! Nem ritka, hogy egy kimarad, vagy akár az sem, hogy 50 napra jön meg.
2010. jún. 9. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
szia, nekem megjött 6 hónappal szülés után, utána másodszorra 38 napra, pedig előtte mindig 27 vagy 28 napos volt, 3. viszont már megjött rendesen 28-ra, és azóta is 27 vagy 28 napra jön. most 17 hós a babám, és még szopik.
2010. jún. 10. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!