Szerintetek az oké, hogy császár után az anya és a gyerek külön vannak órákat?
Nyíregyházán császároztak 2016ban. Míg őrzőben voltam,csak 1x hozták be megmutatni. Kb 10 órán át...Nagyon hiányzott,de iszonyú rosszul voltam (kék volt a szám,remegtem órákon át). Utána kórterembe kerültem. Császárosoknak 2 napig csak szoptatni hozzák a babát,3 óránként...ez nagyon rossz volt..30nál több baba volt a csecsemőosztályon, szegény lányom a szopiidőben aludta ki magát...:( mert ott benn egyfolytában sírtak csak. Nagyon rossz rendszer ez.
Főleg úgy, hogy apás szülésnek indult :(.
Nekem a legjobban az aranyóra hiányzott....hármasban. :(
11: ez tényleg borzasztó, sajnálom :(
Mondjuk engem kiakaszt, hogy ma még ilyen van, hogy 3 óránként hozzák ki.
Nem tudom, nekem az első pár nap is nagyon fontos, biztos, hogy rosszul éreztem volna magam, ha egyedül vagyok a kislányom nélkül. Még az első néhány óra csak-csak elmegy, de hogy egész nap... meg utána napok... szerintem szörnyű.
Nálam például sokat számított, hogy együtt lehettünk abból a szempontból is, hogy mire hazaértünk, teljesen jól megtanultam a babám ellátását, nem az volt, hogy akkor kínlódok a pelenkázással először meg ilyenek. És hát érzelmileg se mindegy, rosszul viseltem volna, ha így elveszik tőlem. Nagyon durva, hogy ilyen protokollok vannak még.
Szerintem ha pár órát (4-6 ) külön vannak az nem gàz.
Írta valaki nagyokos, hogy aki pihenni szeretne attól elvenné a gyereket.
Nekem császárom volt, igenis jól esett pàr órát pihenni, sőt kell is, ez egy komoly hasi műtét, nem egy rándulás.
Ráadásul altatásban szültem, miután kiengedtek az örzőből (5 óra múlva ) akkor láttam a lányomat elösszőr.
Nem dőlt össze a világ.
Nyilván mindenki másképp érzi, csak jó lenne, ha mondjuk ezt eldönthetné az anyuka, és nem járna úgy, mint a 11-es, aki szeretett volna a babájával lenni, ehhez képest napokig alig láthatta.
Én amúgy kicsit szarul voltam császár után, de nem vészesen, aludni úgyse tudtam volna, úgy be voltam pörögve, hogy megvan a babám :D Még éjjel se nagyon tudtam, csak részletekben. De jó volt, hogy délután odaadták, legalább nem arra figyeltem, hogy megy ki az érzéstelenítő és fájok. Éjszaka meg amikor épp nem sikerült elaludnom, az órát bámultam, hogy mikor lesz már fél 5, akkorra ígérte a nővér, hogy fölkelünk, és mielőtt átmegyek a gyermekágyra, még egyszer fölhozzák nekem a picit. De ez amúgy ahhoz képest nagyon baba és mamabarát volt, tényleg csak éjjel voltunk huzamosabb ideig külön. Délben műtöttek, a délután nagy részében ott lehetett nálam, csak felkelnem nem lehetett, mellém fektették az ágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!