Homeopátiás szerek szülés előtt?
Már nem emlékszem,csak hogy 3 féle volt. A nőgyógyászom mondta, hogy melyikből mennyit szedjek.
DE hozzátenném, hogy semmit nem használt. Pedig pozitívan álltam hozzá és hittem, hogy használni fog. Az egyik konkrétan a tágulás könnyítésére volt. Végül császár lett, mert sehova nem tágultam pl.
Tényleg nem akarlak lebeszélni, de ne dobj rá ki pénzt.
Semmiféle igazolható hatása nincs.
Az első szülésemnél mindenki mondta, hogy szuper, minden szülésznő felkészült volt belőle.kaptam egy A4-es papírt, felsorolva a sok vacak, adagolás, milyen esetben miből mennyi. Aztán a patikában megvettem a sok xart, amikre alig bírtam ráirogatni az adagolásukat, mert ugye tájékoztató nem kell melléjük, mert hát minek, majd bemagolja a kismama.
Szép könnyű szülésem volt. Aztán a kisfiamat megviselte a fogzás, ezért toltam neki a homeopátiás orvos által ajánlott cuccokat, semmi hatással.
Na a második szülésemnél semmi extra, se bogyó, se reiki, csakranyitás sem volt, se meditáló zene, aztán gyorsan, könnyen megszületett a kislányom is. Itt már derengett, hogy a homeopátia annyit ér, mint a jóslás, és az imádkozás, de tettem még néhány kisérletet, mivel a kislányom sokat betegeskedett. A homeopátiás orvosok komoly fejjel írták a szereket, no hatás. Szóval se bizonyíték, se jó tapasztalat nem mutat arra, hogy érdemes lenne utánajárnod.
Engedd el a témát, sétálj nagyokat, ne izgulj , homeopátia nélkül is kijón az a gyerek.
Ja még egy dolog: gátmetszésem volt gátvédelem mellett, bogyó ide, bogyó oda.
Az elsőnél nem használtam semmit, szörnyű volt.
Másodiknál málnalevél teát ittam, szörnyű volt.
Harmadiknál málnalevél tea+homeopátiás háromféle bogyó, szörnyű volt.
Még placebóként sem hat.Ne költs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!