Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen most Szolnokon a...

Milyen most Szolnokon a Hetényiben a szülés?

Figyelt kérdés
6évvel ezelőtt szültem ott a lányomat, akkor borzalmas körülmények voltak. Tudom, hogy fel lett újítva, de nem tudom pontosan, hogy ez mit is takar. Aki szült ott mostanában, megosztaná velem a véleményét?
2018. febr. 16. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
5%
szerintem egy szülés bárhol vagy mindenhol elég fájdalmas.:D
2018. febr. 16. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazán hasznos válasz volt, köszönöm.
2018. febr. 16. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fel lett ujitva, hanem komkretan egy uj epulet epult es oda koltozott. En csak fotokat lattam ismerosoktol akik mar az uj epuletben szultek es persze velemenyuk is volt. Nagyon szep lett minden, modern, es ugy irtak le mintha magankorhazban lennenek. A csecsemosok kozott van ilyen is, olyan is. Egyebkent en is a regi 7 emeletesben szultem, na ott tenyleg borzalmasak voltak a korulmenyek. 🤮

A tesot nyar elejere varjuk, roppant kivancsi vagyok en is, hogy milyen lesz az uj helyen!;)

2018. febr. 16. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szuper!! 17 évesen szültem a fiamat 2016 októberében a Hetényibem, ügyeletesnél, koraszülés miatt mentővel szállítottak át egy másik városból. Maximálisan meg voltam elégedve az ellátással, egy csepp gunyor, lenézés nem volt sem a szülésznőben, sem a doktornőben,és még a csecsemősökben sem. Laktációs tanácsadó járta a szobákat, beszélt az igény szerinti szoptatásról, segített benne, ahogy a csecsemősök is. Nem vitték el a babát, csak reggel kellett vinni fürdeni, mérni, átöltöztetni. Nem tömték meg tápszerrel, cukros vízzel, sőt cumit sem dugdostak a babák szájába, és nem is nézték jó szemmel a cumit. Összeségében tényleg maximálisan elégedett voltam mindennel, két hétig élveztük a vendégszeretetüket! :)
2018. febr. 16. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is 2016 októberben szültem ott, teljesen jó volt. Szep az épület, kènyelmesek a szobák. 3 ágyas szobák vannak, zuhanyzó wc tartozik hozzá. Én meg voltam elégedve, a szülőszobával is.
2018. febr. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!