Valaki szült már ott? Hogy viszonyulnak a kismamákhoz? Normálisak- e, stb:)
2010. jún. 7. 20:29
1/6 anonim válasza:
Üdv! Holnap lesz 2 hetes törpicsekem, aki ott született. Nekem volt fogadott orvosom, de szerintem ha nem lett volna sem lett volna gond, ugyanis nagyon kedvesek voltak. Szülésznőnk nem volt, így az éppen ügyeletesnél szültünk, de annyira kedves és segítőkész volt, hogy jobb akkor sem lehetett volna ha választjuk őt. A szülőszobák nagyon nagyon szépek, a szobák -mi fizetős 2 ágyasban voltunk- szintén nagyon rendben vannak. A nővérek rendkívül kedvesek és segítőkészek szintén. Azt hiszem egyetlen bibi talán a csecsemősökkel van, de tulajdonképpen nekem konkrét kellemetlenségem ebből sem volt, így ezt csak mások elmondása alapján tudom mondani. Azthiszem hogy a János Kórház egyéb osztályait ismerve összehasonlíthatatlanul korrekt és rendben lévő a szülészet, bár azt gondolom, ez a főorvosnak köszönhető, aki ha jól sejtem kordában tartja a dolgokat. Különben én az osztályvezető-főorvosnál (dr Lintner Ferenc) szültem, és azt kell mondjam a legjobb döntés amit meghoztam ezügyben :) őt is szívből ajánlom! Ha esetleg még maradt nyitott kérdés akkor ha gondolod dobjál privit és szívesen válaszolok mindenre, még friss az élmény :)
2010. jún. 7. 21:38
2/6 anonim válasza:
Szia!
Mindkét lányom ott született(nem véletlenül). Orvosok,szülésznők kedvesek,segítőkészek.
A csecsemősök között van 1-2 mogorva,én nem foglalkoztam velük,ők se velem,így nem volt gond. A korházi védőnő aranyos,segítőkész tőle bátran kérdezhetsz.
Nekem volt orvosom,szülésznőm.
2010. jún. 7. 22:02
3/6 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom!!! Holnap lesz 4 hónapja, hogy ott szültem! :) Nekem csak az orvos volt fogadott, a szülésznő ügyeletes volt. Természetes szülésként kezdtük, és császár lett a vége. Ezzel sem volt probléma. Én nagyon megijedtem mikor mondta az orvosom, hogy műteni kell. Olyan rendes vicces műtősfiú készített elő, hogy mire beért a dokim már nevettem a műtőasztalon.
Én a nővérkék között is találkoztam egy-két mogorvábbal, de nem voltak vészesek. És a többség tényleg nagyon aranyos volt!
Szerintem a legrosszabb az a zuhanyzó!!! Elég gusztustalan, de azon kívül tényleg minden jó!
2010. jún. 8. 09:55
4/6 anonim válasza:
Én is ott szültem, mindenkinek csak ajánlani tudom, ha budapesti. A szülőszoba gyönyörű, a szülésznők aranyosak, a csecsemősök segítőkészek. Egy rossz szót nem tudok mondani, maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Én magán szobában voltam, de abszolút megfizethető.
2010. jún. 9. 13:53
5/6 A kérdező kommentje:
A magánszoba áráról valaki esetleg több infót tudna adni ?:)
2010. jún. 9. 16:00
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én vagyok a magánszobás.
3 éj volt asszem 16-18 ezer forint. Szóval nem gáz. Ez 2008-ban volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!