Szerintetek. Melyik életkorban a leg alkalmasabb a házasság és a gyerek vállalás?
25 évesen mentem férjhez. 26 éves voltam mikor megszületett a lányunk. Úgy érzem tökéletes volt az időzítés.
Kibuliztam magam, megkomolyodtam (mértékkel). Nekem 20 évesen még korai lett volna egy gyerek.
25 évesen mentem férjhez, 27 évesen váltam. Szerintem pont nem volt ideális.
A lényeg nem a kor, hanem a kivel. Ha nincs meg a megfelelő személy, akkor lehetsz akárhány éves, ahogy akkor is, ha megvan.
21 évesen mentem férjhez, mindennek már 9 éve, 23 évesen vállaltunk gyereket, aki most 7 éves.
Teljesen jókor csináltunk mindent. Nekünk ekkor volt a megfelelő mindenhez.
A férjem 25, én 22 voltam mikor összeházasodtunk. 7 éve voltunk már együtt. Mikor a gyermekünk született 24 voltam. Mindig fiatalon szerettem volna anya lenni és 30 felett már nem szülni. A tesót 3 év múlva szeretnénk, reméljük sikerülni is fog, akkor 28 leszek.
Egyébként igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy attól függ... Az öcsém most lesz 23 éves, a sógorom már jócskán 30 felett van, mindkettő alkalmatlan jelenleg a családalapításra. 1. a buli fontos 2. nincs stabil párkapcsolat 3. magukról se tudnak gondoskodni és még sorolgatnám.
Nem az életkor számít, hanem a körülmények.
1.) Stabil párkapcsolat
2.) Stabil anyagi háttér
3.) Felkészültség (érzelmileg, fizikailag, anyagilag)
Tehát valaki mondjuk 27 évesen még a szüleivel lakik, egyetemre jár, inkább bulizik a munka helyett, neki nem való még gyerek.
De van aki mondjuk 23 évesen már 3-4 éve a párjával él a szülőktől külön, főállásban dolgozik, eltartja magát, és esetleg van félre tett pénze is. Ő már bőven alkalmas a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!