Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki, aki valamiért...

Van itt valaki, aki valamiért egyedül szült?

Figyelt kérdés
Direkt, vagy csak mert igy alakult , de egyedul csinalta vegig az egeszet? Miert alakukt igy es milyen volt?

2018. febr. 11. 23:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte végig egyedül voltam, mert befektettek, beindult a szülés és le se tojtak a nővérek. Éjszaka volt. Fogjam be a szám, ne zörögjek, és próbáljak aludni, felkelni-mászkálni sem engedtek, pedig fekve sokkal jobban fájt. Utólag már bánom, hogy nem voltam erélyesebb. Az ügyeletes doki nem akart felvenni szülőszobára. Hogy miért az rejtély. Volt fogadott dokim és szülésnőm is, de szolgálaton kívül, semmit nem tehettek. Amikor 2-3 percesekkel végre elvittek NST-re, akkor esett le nekik, hogy szülni fogok és küldtek végre szülőszobára. Akkor szóltam a férjemnek, hogy jöhet. Kb. két órára rá meglett a baba, de ebből 1 órát az epidurál bekötésével bajlódtak és nem lehetett benn.

Kb. 6 órát vajúdtam a tök sötétben a kórteremben osztályon.

Nagyon dühít azóta is.

2018. febr. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!