Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtátok hogy az első babánál,...

Tudtátok hogy az első babánál, általában nincsenek jósló fájások?

Figyelt kérdés

második babámat várom. És már sokszor hittem azt hogy nah most mehetünk szülni mert ez az lesz. Aztán megállt. ilyen az elsővel nem volt, SŐT! Keményedések sem igazán voltak. Csak nyilallgatások alulra, meg mensi szerü fájdalom. Most meg rengetegszer van. Minimum a 33 héttől... és most egy 5-6 napja, meg minden nap minden órában legalább egy, de nem ritka a kettő sem. Sőt olyan is volt, hogy már kezdett rendszeresnek mutatkozni, és a 20-15-10-majd 5 perces fájásokig is eljutottunk. Aztán elmúlt. Nektek??? Hallottátok ezt? Ma mondta a szülésznő ezt nekem, hogy általában nincs, előfordul de nem igazán. És hogy éppen ezért van összezavarodva a sok anyuka...

39+3

2010. jún. 7. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel is voltak jóslók, de világos volt, hogy mikor "indul a dolog".

A másodikkal úgy jártam mint Te, az utolsó 3 hétben minden nap "szülni készültem". (A doki szerint nyitva is voltam...)

Volt hogy másfél órán át 5 percesek voltak, aztán leálltak... :o(

Nekem a szülésznőm javasolta, hogy este igyak egy fél pohár vörös bort, attól ellazulok és tudtam aludni valóban. És másnap hajnalban egy olyan fájás volt, hogy a gondoltam "na ez elég intenzív, de biztos megint csak tréfa". Aztán 7 perc múlva jött még egy, újabb 7 percre egy, akkor már tudtam hogy kezdődik, és utána egy 4 percre és már 2 percesek szülésig.

Sőt egy kis magzatvíz is folydogált ekkor.

4,5 óra alatt meglett a másodikom (első 26 óra alatt...)

Kitartást! Rá fogsz érezni mikor indul!

Jó szülést Neked!

2010. jún. 7. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanúgy voltam mint te, nekem sem volt a lányommal egy keményedésem sem, és igazán jóslóm sem.

Most 26 hetes vagyok, ikrekkel, a keményedést már megtapasztaltam milyen. :-(

2010. jún. 7. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem voltak...
2010. jún. 7. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem voltak jóslóim, de csak 1-2 nappal szülés előtt.
2010. jún. 7. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem voltak josloim.
2010. jún. 7. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ezt nem hallottam... Az tény, hogy nincs két egyforma terhesség.

Az elsővel már a 30.héttől voltak jóslóim. Szüléskor meg SEMMI fájás.

Másodiknál semmi jóslóm nem volt, szüléskor meg voltak brutál fájásaim, csak a CTG nem mutatta.

Mindegyik indított szülés volt.

2010. jún. 7. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:

én első babámat várom, de kb 32 héttől vannak fájásaim, keményedéseim, pláne miután abbahagytam a magnéziumot, azóta még több! nem rendszeresek, de mindennaposak. 2-3 egymás után, utánna semmi, volt már azt hittem itt az idő, aztán mintha semmi nem is történt volna elmúlt...

szóval akkor én kivétel vagyok (de hát ez erősíti a szabályt) :)

38h km

2010. jún. 7. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:

3 hétig voltak joslóim szülés előtt :(

Ha most így visszaemlékszem olyan, mintha egy 3 hetes vajúdásom lett volna. Néha egy-két órát maradt abba, akkor aludtam egy kicsit. Szülésre sajnos teljesen kimerültem.

2010. jún. 7. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy jósolgatok, de mikor indították, és jötte a tényleges fájások-keményedések, akkor jöttem rá, hogy ilyet még nem éreztem. Mármint nem a fájdalom nagyságára gondolok, hanem a keményedére. De most már legalább tudom, milyenek ezek. :))
2010. jún. 8. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!