Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+2hetes vagyok, a 2. Babamma...

39+2hetes vagyok, a 2. Babammal . Az elso mar 9 eves, sok mindnen halvanyult hogy nalla mi hogyan volt?

Figyelt kérdés
Most be vagyok panikolva. Faj a hasam alja meg a hatam is van hogy hosszabb ideig van hogy elmulik szinte azonnal.felek hogy nem veszem eszre mikor kell indulni ,nyàkdugo meg nem tavozott, sem magzatviz , csak ezek a mensi szeu fajasok vannak amik rendszertelenek,kerdesem hogy mikor i duljunk korhazba ?attol felek hogy a 2. Gyereknel hamarabb lesz mindnen .a fajasoknak hogyan is kell beallniuk rendszeresre mennyi idokozonkent es milyen intenzitasuaknak kel legyenek ha fajasok miatt kell menni. Az elsonel magzatviz meng el igy utanna lettek fajasok a korhazban mar,
2018. jan. 30. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elsővel vagyok terhes. Nekem azt mondták erre ,h higyjem el tudom azt majd ha menni kell, mert egyertelmu lesz. Amig nem az, addig nagyon max joslofajas.
2018. jan. 30. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy 7 év után ,olyan mintha eloszor szulne az ember. Úgymond elévül az első szülés a test számára. Te meg már 9 éve szültél.
2018. jan. 30. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Erős 5 percesekkel illik bemenni, amikor már rendesen, belegörnyedősen, szitkozódva fáj 30-45 másodpercig. A méréshez vannak szuper mobil alkalmazások (contraction timer). Én olyan tanácsot is kaptam, hogy akkor is érdemes bemenni, ha nem akar elmúlni a jóslózás 1 nap után. Tusolj le kellemesen meleg vízzel, és figyeld a tested!
2018. jan. 30. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen en is ugy erzem mindnet elfelejtettem,nem csak a testem,,,,,letoltottem az alkamazast, koszonom szepen,,,
2018. jan. 30. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!