Császar után mindig kell véralvadásgátló injekcióval szúrni magam otthon?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 20:58
11/21 anonim válasza:
En csak a kórházban kaptam. A kórházi szobánkbol nekem és az egyik szobatarsamnak nem kellett, de a másiknak igen otthon is. Nyilván nem véletlenül van az utolsó vérvétel 36 hetesen.
12/21 anonim válasza:
Nekem nem kellett, ahol szültem, ott egyénileg bírálták el a dokik, megnézték az erek állapotát, családban volt-e trombózis stb. Nálam semmi gond nem volt, nem kellett egyáltalán véralvadásgátló.
13/21 anonim válasza:
"Nyilván nem véletlenül van az utolsó vérvétel 36 hetesen."
Semmi ilyesmit nem vizsgálnak. Az altathatóságot nézik.
Minden műtét után adni kellene vizsgálat nélkül mindenkinek, akkor nem lenne ennyi hír trombózisban elhunyt frissen szült anyukákról sem.
14/21 anonim válasza:
Szegeden kell, nőgyógyászati műtét után és mindkét császárom után kellett kórház+utána 10 napig. Nem egy nagy valami, bőrbe kell adni, nem fáj.
15/21 anonim válasza:
Szegeden volt császárom, csak a kórházban kaptam 4 napig.
Előző válaszoló, neked a császár után kellett otthon is?
16/21 anonim válasza:
Honvéd kórházban császározrak 2x. Benn is kaptam és itthon is kellett szúrni 10 napig.
17/21 anonim válasza:
Dokitól függ. Három császárom volt. Az első kettőnél csak a kórházban kaptam, a harmadiknál itthon is kellett 10 napig. Barátnőmnek viszont 30 napig kellett. A kórház ugyanaz volt, csak a dokink más. Szobatársamnak 14 napig kellett.
18/21 anonim válasza:
Nyíregyházán nem adtak csak oxit császár után.
19/21 anonim válasza:
? Most azért pontoztatok le,mert nem kaptam véralvadásgátlót? Hihetetlen...
20/21 anonim válasza:
Ne aggódj utolsó, azt is lepontozták, aki kapott.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!