Milyen erős fájásokat kell elkezdeni számolni?
Mára vagyok kiirva,de már sik ideg vagyok,ugyanis kb 2 napja fájnak a dolgok.Menstruációs fájdalom,gyomorfájás,a hátam beakar lukadni,a lábaim leakarnak szakadni.
Tegnap egy órán keresztül 20 percenként észleltem,aztán csak úgy volt,nemrendszeres,de már nem is figyelem.Ha járkálok van h nembirok kiegyenesedni,néha érzem mintha késsem szúrkálnák a hasamis és a vaginámis.Néha ugy érzem kakilnom kell,de tegnap is 2x volt hasmenésem ugy h az nem lehet.
Egyszerűen foggalmam nincs mi számit fájásnak amit már számolni kell :(
Nem az erossege a lenyeg , ha rendszeres (10 percenkent ,aztan pl 4 percenkent jonnek) akkor igazi fajas.
Meg ha a hasad felsi reszetol az aljáig erzed.
Menj a kórházba..
Ezek tipikus elöfájások.
Az igazi fájások intenzívek kb 1 percig tartanak. Az elöfájások lehetnek hosszabbak, nem annyira intenzívek.
Az igazi fájásnál szinte össze görnyedsz.
Az igazi fájásoknál kb egyenlö idöre jönnek.
Nekem mindegyik szülésem 3 percesekkel kezdödött és iszonyat intenzíven, de elöfájásom volt nekem is, kb a 40 -ig hétig. Majd a köv két hétben semmi elöfájás, de azért intenzíven és gyorsan beindult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!