Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harom sikertelen amnioszkopia?

Harom sikertelen amnioszkopia?

Figyelt kérdés
40+3hetes terhes vagyok . Nem tudjak megcsinalni az amnioszkopiat, mert nem vagyok elegge nyitva . 3111 a mehszaj. Ilyenkor mivan? Nagyon faj a vizsgalat, es minden nap van. Eselytelennek erzem, hogy befog indulni magatol a szules. Elvagyok keseredve :( volt valaki hasonlo helyzetben?
2017. dec. 12. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az érdekes h nyitva vagy 1 ujjnyira és nem tudják megnézni.Akkor minek kínoznak?

Áramlás meg a szívhang rendben van akkor elutasíthatod az amnioszkópiát (pláne h meg se tudják nézni)

2017. dec. 12. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Igyál bábateát. Ha csak egy kicsit hiányzik beindul. Egy kk fahéj és szegfűszeg leforrázva egy bögrében. Hagyd kihűlni, majd melegítsd fel és keverj bele egy ek baracklekvárt. Amíg hűl, vegyél egy meleg fürdőt. Én délután ittam meg, és este beindult a szülés mindkét fiamnál.
2017. dec. 12. 13:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Utolso ezt meg nem hallottam, ki mondta ezt neked?

Elso! Azert nem utasitom el, mert ugy vagyok vele hatha megrudjak csinalni, mert azert fontos lenne latni, hogy nem kakilt e bele a baba. De hat holnap is lesz.... es nagyon felek tole, tuti nem rudjak megcsinalni megint.

2017. dec. 12. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A szülésznőm tanácsára ittam meg. A fürdés alatt elköszöntem tőle, és megkértem, induljon el kifelé, hogy végre találkozhassunk. Tudod, mit kérd meg a babádat induljon kifele, mert nem szeretnéd átélni még egyszer az amnioszkópiát. És egyszerűbb lenne, ha kibújna. Köszönj el tőle és a pocakos léttől, és közvetítsd felé gondolatban, hogy segíteni fogod a születése során és kint adsz neki egy hatalmas puszit.
2017. dec. 12. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy a második voltam. Majd írd meg mi lett!
2017. dec. 12. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az amnioszkópiával csak a víz azon része látszik ami a baba feje előtt van.Az hiába tiszta feljebb lehet már zavaros...

Vizsgáljon előbb az orvos,ha tegnap óta nem nyíltál és a méhszáj is magasan van hozzá se fogjon,mert csak kínoz!

Mantrázd a babának h induljon kifelé és bújjatok össze a férjeddel és igyál 1dl vörös bort

2017. dec. 12. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a tanacsokat! Megprobalok meggyozni a babamat, hatha.

De mar faj az egesz minden odalent ezektol a vizsgalatoktol. Mire beindul a szules szanaszet leszek..... es verzek is ugye. Borzaszto ez a tulhordas.

2017. dec. 12. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ujjnyira nyitva vagy, nem értem, miért nem tudták megnézni. Én is átéltem ezt mindhárom terhességemnél. Kitartást! Már nem sokáig tarthat. Van akinek a vizsgálattól megreped a burok, ha holnap is sor kerül rá, ebben bízz.
2017. dec. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!