Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt nektek volt...

Csukavivi kérdése:

Szülés előtt nektek volt előjel? Többi lent

Figyelt kérdés
Vasárnapra vagyok ki írva , néha vannak mensi szeru gorcseim.. de semmi más nst semmi fajast nem mutat ..lehet h csak egyik percről a másikra indul be? Első baba! Nagyon el vagyok keseredve , nem szeretném túl hordani se..
2017. nov. 30. 09:24
1 2
 11/15 Tubarózsa ***** válasza:

Szia.

Nem volt semmi előjele, hogy szülnék. Előző nap volt az sznapom, főztem spagettit meg ittunk férjemmel citromos mentes sört.. Az volt a pezsgő :D este lefekudtunk aludni, szépen aludtam éjjel szokás pisi volt csak, aztán reggel 7 körül arra keltem, hogy mensi görcseim vannak. Kellett másfél óra mire ràjöttem ebből hamarosan szülés lesz(írtam bnomnek, párom hívta anyumat is, lezuhiztam akkor jöttem rá, hogy ez nem jóslo mert nem múlt). Hívtuk a mentőt(kb 2-3perces fájásaim voltak, nem mertünk kocsival indulni. Mentőbe már 1-2perces volt útközben) 9utan kórházba voltam, 9.40 körül szülőágyon, kaptam oxit 10.15re meg lett a fiam. 39+4re született.

Kitartást nektek, könnyű szülést! :)

Üdv 27N

2017. nov. 30. 11:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Nagyon reménykedek!:)
2017. nov. 30. 11:35
 13/15 Tubarózsa ***** válasza:

Of: felhasználó nevéből ítélve neked névnapi ajándék lesz a baba? Ha igen, majd gondolok rád, nekem is akor van a névnapom :)

Na bocsi az ofert.

2017. nov. 30. 12:34
 14/15 Tubarózsa ***** válasza:
*nevedből
2017. nov. 30. 12:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm , igen az lenne ha ki bújna 🙄😬
2017. nov. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!