Szülés előtt nektek volt előjel? Többi lent
Szia.
Nem volt semmi előjele, hogy szülnék. Előző nap volt az sznapom, főztem spagettit meg ittunk férjemmel citromos mentes sört.. Az volt a pezsgő :D este lefekudtunk aludni, szépen aludtam éjjel szokás pisi volt csak, aztán reggel 7 körül arra keltem, hogy mensi görcseim vannak. Kellett másfél óra mire ràjöttem ebből hamarosan szülés lesz(írtam bnomnek, párom hívta anyumat is, lezuhiztam akkor jöttem rá, hogy ez nem jóslo mert nem múlt). Hívtuk a mentőt(kb 2-3perces fájásaim voltak, nem mertünk kocsival indulni. Mentőbe már 1-2perces volt útközben) 9utan kórházba voltam, 9.40 körül szülőágyon, kaptam oxit 10.15re meg lett a fiam. 39+4re született.
Kitartást nektek, könnyű szülést! :)
Üdv 27N
Of: felhasználó nevéből ítélve neked névnapi ajándék lesz a baba? Ha igen, majd gondolok rád, nekem is akor van a névnapom :)
Na bocsi az ofert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!