Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A barátnőm 20. -ára van...

A barátnőm 20. -ára van kiírva. Most már bármelyik pillanatban szülhet? Vagy azér még nem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a barátnőd betöltötte a 37. hetet, tehát már nem számítana koraszülöttnek a baba, ha megszületne. De minél tovább bent van, annál jobb.

Én jún. 11-re vagyok kiírva és már nagyon türlemetlen vagyok. Üdv!

2010. jún. 1. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyre nagyobb az esélye, igen, szóval jó, ha a közelben vagy;) Nem véletlenül rendelik be ilyenkor már hetente egyszer, később többször is a kismamákat ellenőrzésre. A legtöbb esetben vannak előjelek, hogy közeledik a szülés (has megereszkedik, gyakoribb összehúzódások, doki táguló méhszájat lát), de ezek nélkül is előfordulhat, hirtelen, Adódhat apróbb komplikáció is, olyankor a heti ellenőrzés után már haza sem engedik a kismamát, be is indíthatják a szülést hamarabb stb. A legritkább, ha egy baba a kiírt időpontban születik;) Jó készülődést és sok boldogságot!
2010. jún. 1. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok Nektek a babához, és könnyű szülést kívánok a barátnődnek! :)

Én is pont június 20-ra voltam mensi szerint kiírva, de mivel nekem programozott császárom lesz, így június 13-án be kell feküdnöm és másnap szülök.

Elvileg bármikor megszülethet a baba Nálatok is, de azért átlagban a babák kivárják a 38-39.hetet, ha nincs semmi komplikáció.

2010. jún. 1. 16:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Talán nem jól tettem fel a kérdést:D

Úgy barátnőm hogy én 16L vagyok ő pedig 23L:)

És nagyon várjuk már hogy megszülessen baba:)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2010. jún. 1. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bármikor jöhet a baba, teljesen egészségesen. Én március 11-re voltam kiírva, és február 9-én született meg a kisfiam makk egészségesen. Úgyhogy kellemes várakozást, és aztán boldog babázást. Gondolom sokat fogsz babázni?! :)
2010. jún. 1. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

16.27-es vagyok. Értem, végülis mindegy, akkor nem Nektek gratulálok, hanem csak Neki :)

Rendes Tőled, hogy aggódsz Érte.

2010. jún. 2. 07:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. jún. 2. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze,már a célegyenesbe van.Nekem majd 3 héttel előbb született,makk egészségesen a kisfiam.
2010. jún. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!