Hány évesen szültetek? Ha még nem, akkor mikor szeretnétek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 08:47
21/27 anonim válasza:
29 éves voltam amikor az első Kislányunk született, remélem 31 leszek amikor megszületik a Kistesó. 2 évente tervezzük a gyerekek születését, 35 évesen szeretnénk, ha megszületne a 4.gyerekünk. Egyidősek vagyunk a Férjemmel.
22/27 anonim válasza:
18 éves vagyok egy hónapon belül remélhetőleg a karjaimban tarthatom a kincsemet!(jövő áprilisban töltöm a 19.et)
23/27 anonim válasza:
35 voltam. Jó lett volna előbb, de nem úgy alakultak a párkapcsolataim, sokáig én sem voltam tisztában azzal, mit veszítenék, ha nem lenne gyerekem. Most, hogy már tudom, nagyon szeretnék még egyet, de már 39 éves múltam és a férjemmel elhidegültünk, szóval nekem már nem lesz több babám.
24/27 anonim válasza:
Februárban születik meg a fiúnk, 27 éves vagyok, a férjem 36. Még nem tudjuk egyelőre, hogy szeretnének-e 2. gyereket, de ha igen akkor valószínűleg 2-3 év korkülönbséget szeretnénk majd a gyerekek között, ha sikerül :)
25/27 anonim válasza:
26 és 28 éves voltam mikor születtek. Párom 1 évvel idösebb mint én. Több gyereket nem tervezünk:) örülök h 40 éves koromra már tinédzser lányaim lesznek, 50 éves korunkra meg már vigan élhetjük második fiatalkorunkat és utazgathatunk:)
26/27 anonim válasza:
36 voltam mikor született a kislányom nem igy terveztem az élet igy hozta 8 évet vartunk rá de ittvan
27/27 anonim válasza:
Szia!28évesen szültem a kisfiamat. 29évesen a kislányomat. Most szeretnénk 3.babát...32éves vagyok(férjem 38éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!