Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A saját környezetedben mi a...

A saját környezetedben mi a legidősebb életkor, amikor valaki anya lett?

Figyelt kérdés
Esetleg azt is tudod, hogy milyen okból szült ilyen későn? Hogyan alakult az élete, jelentett-e a késői anyaság bármilyen különlegességet? Hányadik gyermeke volt? A gyermekek közötti nagy korkülönbség esetén mit szóltak a testvérek?

2017. nov. 17. 08:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
52 Sokáig nem sikerült neki se lombikkal se sehogy, végül azt mondták törődjön bele, neki sose lesz gyereke. Aztán eltelt idő, összejött egy nála 15 évvel fiatalabb pasassal, jól elvoltak pár évig, akartak volna gyereket, de hát természetesen nem jött, a lombikozásról már elhajtották, hogy ez van meg öreg meg stb., úgyhogy a pasas beleinvesztált pár milliót, hogy külföldön összehozzanak nekik egy lombikos babát. Nekem kicsit fura, hogy ilyen "öregen" lett neki az első, de másrészt nagyon szerencsésen hozta neki az élet, hogy végül mégis volt rá lehetősége.
2017. nov. 17. 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Koleganőm 42 évesen szülte az elsőt.A házasságából nem született, elvált, új kapcsolatban rögtön jött a baba.Én 39 évesen 5 hónapja szültem.Elváltam, új kapcsolat, páromnak nem volt gyerek.Így most van egy 18 éves fiam, 11 éves lányom és egy 5 hónapos kisfiam.
2017. nov. 17. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
42 éves a féltestvérem, most 30 hetes. Első baba.
2017. nov. 17. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
a lányom csoporttársai ikrek, anyukájuk 40 évesen szülte őket, nem viseli jól az anyaságot.
2017. nov. 17. 11:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Osztalytarsam anyukaja. 45eves volt amikor vallalta a masodikat.az elso fia 18evesen balesetben meghalt. Az elso ferje is meghalt meg a fia halala elott. Nehez sorsa volt,de nagyon suereti a parjat es a fiat.
2017. nov. 17. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:

39 volt egy ismerős. Véletlen volt a kislány, második baba, bátyja 13 évvel idősebb. Nem volt jó a kapcsolat, gyógyszer szünetben, megszakítás mellett sikerült be. Másfél éves volt a kislány, mikor apuka elköltözött, azóta anyuka egyedül nevelei a két gyereket.

A terhespatológián volt egy szobatársam, elmesélte, hogy 47 éves, és huszonéves gyereke van. Mindig akart neki testvért, de 20 évig hiába próbálta, nem sikerült. Ugye nem védekezett, mert minek, eleinte gyereket akart, aztán már azért, mert úgysem jön össze. Erre ennyi idősen meg egyszercsak terhes lett, már nem számított rá. Akkor vérzéssel volt bent 11 hetesen, de hematóma volt, szépen felszívódott, kiengedték pár nap után. Nem tudom, végül megszületett-e a baba.

2017. nov. 17. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Volt munkatarsam 42 volt, elso gyerek. Egyszeruen akkor talalta meg a parjat, es ment ferjhez.
2017. nov. 17. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:

44-45 évesen 3. gyerek. Kb. 34 évesen jött össze a férjével, de sokáig nem jött a baba, majd vetélése is volt. 39-40 volt az első baba születésekor.

Unokatesóm pedig most 40 évesen várja az első babát. Nem tudom pontosan az okát, a párjával kb. 11 éve együtt van, de nem élnek együtt. Mindig hangoztatta, hogy ő nem akar gyereket, karrierista is volt, egyetemi tanárként először phd, majd adjunktus, docens... Most úgy látszik, mégis meggondolta magát.

2017. nov. 17. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!