Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyiben volt másabb a...

Mennyiben volt másabb a második vagy többedik szülésetek az elsőhöz képest? Hogy indult meg, és milyen hosszú volt?

Figyelt kérdés
Másodikat várom, És mind a terhességem totál más, mind a szülés időpontja körüli dolgok. Esetleg melyik mennyi ideig tartott? És hány év után szülted a következőt?
2010. máj. 31. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első: könnyű terhesség, 2 óra szülés varrással cakk-pakk

Második: nehéz terhesség, nagy baba, 36. héten inditott szülés 2,5 óra, ez sem volt nehezebb.

Harmadik:borzasztó terhesség,minden lehetséges komplikácioval, roppant nehéz elhúzódó vajúdás és szülés 26 óra után sürgősségi császár.

mind más, szerintem neked sem lesz egyforma,de szoritok, hogy gyorsan és könnyen menjen

2010. máj. 31. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:

1. kislány,könnyű terhesség,1:57 perc múlva kibújt az első "fájástól" számolva. Nagyon enyhe fájások voltak,utófájás nem volt. 1 tolófájás,2nyomásra bújt ki.

2. kislány,könnyű terhesség,megközelítőleg 3 óra vajúdás,mert perces fájásoknál is azt mondták,hogy csak keménykedések,a magzatvíz sem folyt el,mire végre fél óra után a szülőágyra kerültem,és burkot repesztettek. A perces fájások érezhetőek voltak,de még így is sétagalopp volt:) Az utófájásokat ezútal már éreztem,de az sem volt vészes:)) Mind 2-nél volt gátmetszés,sajnos a 2.-nál nem hatott az érzéstelenítő,mert az első nem gyógyult rendesen,maradt egy duzzanat,és mint a szivacs,magába szívta a lidokaint. Mondanom sem kell,hogy mennyire le akartam rúgni a dokit,aki varrt...

2 év van köztük.

2010. máj. 31. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

1.könnyű,problémamentes terhesség,a szülés 4 óra vajúdással együtt.ici-pici gátmetszés.

2.könnyű,problémamentes terhesség,a szülés 3 óra volt vajúdással együtt,nem volt gátmetszés,infúzió,szuri,semmi.

A 2 gyerek között 16 év a korkülönbség.

2010. máj. 31. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1 terhesség problémamentesen zajlott, 1 hetet túlhordtam a lányom, beijesztettük, hogy indítják a szülést, ezért este 10 perces fájásokkal indult a szülés. 20 óra vajúdással, gátmetszéssel született 4 kilóval a picúr.

15 hónap múlva született a fiam, egésszen hasonlatosan a nővéréhez, de teljesen másként. A terhességem zavartalan volt, de éreztem, hogy valami lesz a szülésnél. A kisfiam 13 nappal hordtam túl, őt is beijesztettük az indítással, aminek az lett a következménye, hogy este 10-kor beindult a szülés, de 2-kor leállt, így tényleg indítottak reggel 6-kor. Míg 10-kor meg nem kaptam az oxitocint és megtörtént a burokrepesztés addíg alig fájdogált eg kicsit, viszont utána nagyon megerősödött a fájdalom. Negyed 1-kor jött az anesztes, hogy bekösse az EDÁ-t, és ekkor egy fájás alatt beesett a gyerek feje a lábam közé és két nyomásra meglett a kisfiam, minden vágás-varrás nélkül. Viszont a méhlepény egy része benn maradt, amit kiszedtek altatásban, de beszereztem egy kórházi bacit, amitől még mindig kínlódom. A fiam 3 hónapos.

2010. máj. 31. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:

1.terhességem probléma mentes,még csak émelygés se volt.2nappla túlhordva vacuummal szültem a fiam.nehezen tágultam.

2.terhességemnél tartok41+1hetesen,ha valami csoda nem történik csüt megindítják.elég nehezen viseltem a terhességem,igaz a 2 baba között 19hónap van(vagy pár nappal több)

2010. jún. 1. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!