Fogadott orvos nélkül hogyan működik a terhesség?
Szóval most vagyok 18hetes terhes, van magánorvosom, de nagyon elégedetlen vagyok. Nem szeretném részletezni, de elég komoly problémák vannak vele.
Most a 18. heti uh után pár ismerősöm ajánlotta, hogy nem kell fogadott orvos, fölöslegesen fizetek/fizettem eddig is a rengeteg pénzt a semmire (ami ha belegondolok teljesen igaz). Viszont nem értem a dolgok menetét, mert ugye most a magándokim vizsgál vagy küld tovább, szóval ha nincs orvosom akkor hovamenjek? Remélem érthető a kérdés.
Sztk- ba.
Kulfoldon sincs lefizetett magan orvos, megsem halt ki meg az emberiseg.
Ha javasolhatom,ne hallgass az ismerőseidre,hanem keress egy új dokit.
Amúgy az SZTKba kell menned,ahová tartozol.De ott fele annyit sem fognak veled foglalkozni,mint egy magàndoki.Alkalmanként 30-40 percet vagyok nàla,mindent elmond,ha kell többször,bàrmit kérdezhetek,bàrmikor hívhatom,minden apró cseprő panaszomat komolyan vesz,és utàna jàr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!