Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Méhszáh értékeim: 0000 Első...

Méhszáh értékeim: 0000 Első baba, azt olvastam, ez így normális. Betöltött 38. hét. Mire számítanak ilyen értékek mellett? Vagy nem lehet tudni, bármi bármikor lehet?

Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 11:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ilyet még nem láttam leírva, pedig szülészeten dolgozom....

Életemben egyszer találkoztam olyannal, hogy egy asszonynál, akinek korábban méhszájműtét volt, teljesen el volt vékonyodva a méhszáj, de ennek ellenére zárt volt. De arra sem írunk le olyat, hogy 0000:D Akkor az 1000 és kész.

2017. nov. 8. 14:50
 12/17 A kérdező kommentje:
A dokim ezt írta a papíromra, és hozzátette h semmi aggódás.. Nagyon sietett, ezért nem kérdeztem erről is...Meg, amúgyis tökéletesen megbízom benne. Csak gondoltam, ha vaan vagy volt már másnak is ilyen (miért ne lett volna) akkor azt jó tudni.
2017. nov. 9. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Akkor elírta.. fogd fel , ő is emberből van
2017. nov. 9. 11:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Sztem megfordítom, inkább te fogd fel, hogy en csak egy egyszerű kérdést tettem föl, nem én erőskódok, nem akadekoskodok, es jol látom mi all a papíron. .... Köszönöm a korábbiak hozzászòlásait!
2017. nov. 10. 07:14
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Minek tettél fel kérdést akkor? Elárulnád? Próbáljuk megértetni veled de csak a dokidat irogatod.

Figyelj! Akkor HÍVD FEL...

Ilyen hpkat...

2017. nov. 10. 07:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"es jol látom mi all a papíron"

Az én dokim a múlt héten azt írta a papíromra, hogy 1 élő magzat fejvégű medencevégű fekvésben. Most akkor szerinted ilyen is létezik, azért mert ő leírta?

2017. nov. 10. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy két feje van!:)))
2017. nov. 10. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!