Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülhetek külföldön? Többi lent!

Szülhetek külföldön? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok.13hetes kismama vagyok.Apuci elhagyott..Már uj kapcsolata van.Nem akarja a babát, se ő se az uj barátnöje nem fogadja el..Hidjètek el..probalkoztam.Az sem èrdekli, hogy ,hogy vagyunk!

A kèrdèsem az lenne, ha az apa nem fogadja el a kicsit, apaságit se hajlando irni, talán majd szülès után követeli a dns tesztet..De addigra èn szeretnèk kint lenni külföldön..Szülhetek kint? Rokonok ,mindenki kint èl!

2017. nov. 3. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ott szülsz, ahol akarsz!

De ha külföldön nincs biztosításod, akkor bizonyos anyagi vonzattal kell számolnod.

13hetes vagy...jól sejtem, hogy ez nem egy tervezett terhessèg?

2017. nov. 3. 09:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, jol sejted.

Èn hibáztam, biztam az exembe..Nem kellett volna..

2017. nov. 3. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is mit jelent a külföld? Unióban minden gond nélkül, de elég drága, ha nincs az adott országban biztosításod.

Ha más ország pl USA akkor nem valószínű, hogy ott szülhetsz. Nem biztos, hogy kapnál csak úgy vízumot, ugye aki ott születik állampolgár is lesz.

Ha külföldön szülöd a gyereket és ott is élsz akkor ott kell az apaságit elindítani, így nem egyszerű az apát fizetésre kötelezni. Na és a láthatást is biztosítani kell.

Ha itthon szülöd és apasági vizsgálatot kérsz és apukát megállapítják akkor pedig csak az ő beleegyezésével viheted külföldre a gyereket.

Nem épp egyszerű a helyzeted

2017. nov. 3. 09:14
 4/5 Norman Bates ***** válasza:

Ha nem erdekli ot a gyerek es neked sincs szukseged ra/gyerektartasra akkor szerintem szulj itt (kint kiszamlazzak, ha nem elsz ott x ideje)

Es utana menj ki a csaladodhoz. Ha te leszel az egyetlen szuloje akkor nyugodtan viheted.

2017. nov. 3. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a kérdés egyik felére tudok váaszolni. Nekem a Tesóm kinn él Németországban és 34 hetesen kimentem Hozzájuk egy hétre, utánajártunk ennek a kérdésnek, ha esetleg ott beindulna a szülés mi történne. Magáért a szülésért nem kellett volna fizetni, mert az sürgősségi ellátás, az EU-n belül az ingyenes az EU-s biztosítási kártyával és el lehetett volna intézni, hogy a bentlétért se kelljen. Ez kereken 1 éve volt. De kérdés, hogy után aki lesz a gyerekorvos, kontrollra vissza kell menni... Ez egy nagyon összetett és bonyolult kérdés, szerintem ennek ott, abban az országban kellene egészen pontosan utánajárni.

Sajnálom, ami Veled történt. Nagyon nehéz lehet, de meglátod csodálotos lesz majd a Gyermekeddel és biztosan fogsz találni egy párt, aki megérdemel.

2017. nov. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!