Róbert szüléstörténetek?
Sziasztok!
Szeretnék véleményeket, szüléstörténeteket olvasni azoktól akik a Róbert magánkhban szültek.
Köszönöm
2,5 éve született ott a kisfiam, szuper elmékeim vannak.
Délután 5 körül folyt el a magzatvíz otthon, kényelmesen bementünk a párommal. Kedvesen fogadtak, mindent elmagyaráztak, választhattunk szülőszobát. A férjem végig ott volt, szuper volt a hangulat, kényelmes volt. Én választott orvos és szülésznő nélkül szültem, de így is maximálisan biztonságban éreztem magam. Sajnos a vége császár lett (a baba fáradt, lassan haladtunk, már nem jól viselte a fájásokat). Mindenki végig nyugodt és kedves volt, beszélgettek velem a műtőben is, rögtön megkaptam a fiamat egy kis simire-puszira, utána az apukájával lehetett, amíg én elkészültem. Amint kijöttünk a műtőből, velem lehetett, szopizott, 2-3 órát töltöttünk így együtt, mielőtt a szobánkba vittek.
A baba végig velem lehetett, de az anyuka választása, estére el is vihetik az őrzőbe, ahova bármikor lehet menni hozzá egyébként.
Maga a szülés is jó élmény volt, de az igazi főnyeremény a 3 nap utána - mi családi szobában voltunk, a férjem is bent aludt. Szuper ellátást kaptunk, finom ételeket, és MINDENT elmagyaráztak, a pelenkázástól kezdve a szoptatáson át a fürdetésig - ezeket mind meg is mutatták. Hatalmas előny, hogy magabiztosan, egy szopizni tudó babával térhettünk haza.
Sajnos nem olcsó, de ez az a kiadás, amit azóta sem sajnálok. Ráadásul számlát kaptam róla, kártyával vagy egészségpénztári kártyával is lehet fizetni. Én 100% ajánlani tudom.
Köszönöm a válaszokat.
10 hónapja szültem a fiamat a szt imrében. Variáltunk, hogy Maternity v Róbert végül a Maternityt választottuk mert ha barmi baj van ott nem kell külön fizetni az EDA-ért sem pedig az intenzív ellátásért. A Róbertben viszont igen akkor azt mondták ez nem volt szimpatikus hiaba tehettuk meg anyagilag így a másikat választottuk. A babám 37. Hétig faros volt a dokim akit egyebkent az imrebol vittem volna es en faros szulesre keszultunk de a maternitis szulesznom beintett h ott ez bizony csaszar amit nem akartam. Igy maradt a szt imre. Utolso pillanatban befordult de ekkor mar nem varialtam.
Elso gyerekemet anno a rokusban szultem uennel a dokinal eletem legszebb 12 oraja volt. A fiammal az imreben halalfelelmem volt azt hittem elpusztulok. Minden létezo komplikácio megvolt a fogadott szülésznőm nagyon aranyos volt de hibazott mikor a dokim megjott o egyből latta h baj van csak hat mar keso volt a babam egy honapra intenzivre kerult hala Istennek maradvanytunet nelkul meggyogyult holott azt mkndták biztos meghal. 😭
A ferjem orvos en apolono vagyok.
Most 15 hkm vagyok es szeretném olyan szépen megszülni a 3. gyerekemet mint az elsőt.
Fontos szamomra, hogy az tortenjen amit szeretnek pl ki se ejtsek a szajukon a homeot, ne akarjanak gatvedelemmel szüleszteni, amikor világosan latszik h 150-es fajasokkal amik kozott nincs mar szunet es orak ota tart es egy hajszalnyit sem tagulok lassak be h nem fogok kitagulni és ezert eda t kerek. Amikor kimondom h EDA ne ugy nezzenek ram mint egy afrikai satorkorhazban.
Valamint fontos h a ferjem ott aludhasson majd velunk es a masik ket gyerekunk se csak uvegen keresztul nezhesse a babat.
Ami miatt felunk a robertben v a maternitiben szulni az az h ha barmi gaz van mint a fiamnal akkor semmi hatter nincs pl a maternitiben ejjel nincs gyerekorvos a robertben van mintha azt mondtak volna viszont semmi mas uh elszallitjak a babat.
Nyilvan nem arra keszulunk h barmi baj van de azert a fiam utan felunk.
A ferjem az intenziv miatt a maternitit gondolna mert az ottani intenziv jo. (Nekem)
En meg vhogy most a robertet erzem.
Viszont tudjuk h egyik helyen sem vagyunk biztonsagban ha barmi baj tortenik. 😢
Nagyon sokat szorongok es sirok ezen.
A dokimhoz ragaszkodok 1000 eve ismerem dolgoztunk egyutt bizombenne. Szoval vagy az imre v viszem vmelyik maganba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!