Szülés előtt állók?
Figyelt kérdés
37 hkm vagyok második babával,a kérdésem az lenne normális császár itán azt érzem hogy a méhem szúró feszítő fájdalom van? 2016 augusztusban volt császárom.2017. okt. 29. 06:25
1/4 anonim válasza:
Hogy szülés előtt állsz az biztos. Nem értem a kérdést
2/4 A kérdező kommentje:
Normális ez a fájdalom érzés vagy aggódnom kellene a heg miatt? Az első terhességemnél semmi fàjdalmam nem volt sem jósló sem görcs sóval semmi.nem tudom hogy ilyenkor normális e. De azért köszönöm hopp írtál.
2017. okt. 29. 06:37
3/4 anonim válasza:
Én augusztus végén szültem császárral és szintén 2016-ban volt az első babával is császárom. Én nem éreztem hogy az előző császár varratánál fájna vagy húzódna. Esetleg nem említette a dokid uh alkalmával hogy vékonyabb ott a méhed fala? Mindenesetre szólj neki erről és addig is pihenj sokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedden megyek hozzá nst-re,mindenféleképpen mondom csak kicsit aggaszt ne hogy beinduljon a szülés program császár lesz.
2017. okt. 29. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!