Kb 3 hete kijött az aranyerem. Mivel tudom kezelni?
Figyelt kérdés
3 napom van a kiírt időpontig,most már várjak vele a szülésig?2008. okt. 22. 11:39
1/4 anonim válasza:
A harmadik gyermekemet amikor vártam nekem is többször kizáródott az aranyerem. Akkor a háziorvosom írt fel krémet és először használt is. Aztán semmit sem ért, rettenetesen vérezni kezdett, elmentem proktológushoz (aranyérre szakosodott sebész), azt mondta meg kell műteni, mert rögösödik. Totál ki voltam akadva hét hónapos terhesen nagy pocakkal. Nagyon kellemetlen volt a műtét. A szülésig tamarin lekvárt ettem és így nem erőlködtem, de a szülés után mégis újra kizáródott az aranyerem, sőt csúnyább volt, mint amit műteni kellett. Akkor ajánlották nekem a HEMOCLIN-t. Igaz kicsit drága (4500 Ft), de nagyon jó. Rendbe jött, pedig megint műteni akartak. Rettegtem a műtéttől és inkább megvettem ezt a szert. Ha már korábban is hallottam volna róla elkerülhettem volna az előző műtétet is. Természetes anyagokból van, könnyű használni, és terhesség és szoptatás alatt is használható.
2/4 anonim válasza:
Nekem szülés után 2héttel jött ki. A Reparon nagyon bevált! Ha külső akkor kenőcs, ha belső akkor kúp. Naponta többször kentem 2nap után jobb lett!
3/4 anonim válasza:
A HEMOCLIN nekem is bevált. Szerintem kezeld minél hamarabb, mert a szülés után még jobban kijöhet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.Várok szülésig,aztán kipróbálom valamelyiket.
2008. okt. 22. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!