Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházban milyen fajta teát...

A kórházban milyen fajta teát adnak a babának, amíg nem indul be a tejtermelődés?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
A mi kórházunkban cukrosvizet adtak :( Igyekeztem mellszívó segítségével fokozni a tejtermelést és jó sokszor tettem a babámat cicire. Második este már nem kapott a vízből :) De itatni kell, mert ha iszik eleget, nem sárgul be.
2008. okt. 21. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
nálunk azt mondták az a kevéske előtej elég nekik 3-4napig.meg cukrosvízet.
2008. okt. 21. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, Székesfehérváron is ez ment. Anyukám teljesen ki is volt akadva, mert amikor ő szült, adtak tejet.. De közben jött az AIDS meg a Hepatitis, úgyhogy már nem csinálják. Én mondjuk nem is bánom, ne adjanak idegen tejet a gyerekemnek. De nem is adtak semmi mást, csak cukros vizet.

Az igaz, hogy minden gyerek folyamatosan ordított, volt anyuka aki fél óránként vitte cukros vizet itatni a gyereket. Szerintem nem elég nekik, és a kórházban nagyon a 3 órás etetést erőltetik, nem ismerik az igény szerinti szoptatást.

Szerintem is az a megoldás, hogy minél többször mellre kell tenni a babát, akkor talán nem lesz olyan éhes, meg jobban meg is indul a tej. A Suttogó pl. azt írta, hogy egész nap legyen mellen a gyerek, amíg meg nem indul a tejtermelés.

2008. okt. 21. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ott nem adnak teát a babáknak egyáltalán.
2008. okt. 21. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:

3.válaszoló!

írtam neked privát, de nemtudod fogadni.én szfvári vagyok.mikor szültél?

2008. okt. 21. 21:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen fajta teát adnak. Pl. Lipton, vagy speciális baba tea? Nme mintha nem lenne mindegy csak érdekelt volna.
2008. okt. 22. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Javasolom ezt a kérdést is föltenni:

Kell-e, hogy adjanak teát a babának, amíg nem indul be a tejtermelődés?

És a válaszhoz egy tanulságos írás arról, hogy a mesterséges táplálás hátráltatja a tejtermelődés beindulását:

[link]

illetve tanácsok a termelődés beindulásának segítéséhez:

[link]

2008. okt. 23. 01:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak üzenem: olvastam nem egy nem kettő olyan választ más kérdésnél, hogy nem akart megindulni sehogy sem a teje az anyukának a kórházban és a babája ordított éjjel nappal a nővérek pedig nem akartak pótlást adni. Ebből kifolyólag kérdeztem hogy akinek viszont teával pótolták a baba táplálását a kórházban az milyen tea? De erre még nem kaptam választ.

De végülis mindegy is hogy milyen, az a lényeg, hogy induljon meg a tej.

2008. okt. 23. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!