Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+6 hetesen zárt méhszáj....

39+6 hetesen zárt méhszáj. Még puhulni se puhul. Jòl gondolom hogy itt nem lesz holnap szülés?

Figyelt kérdés

2017. szept. 30. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Te is holnapra vagy kiírva?

Én is. És jövök megőrülni!!! Nem bírom elegem van! Úgy érzem sose fogok megszülni. Nem akar ez a gyerek kijönni :( hétfőn megyek újra Nst-re. Talán nekem is néznek méhszájat és kitalálnak valamit. Bármit csinálhatok semmire nem indul be!! Eret vágok! Vizesedek magas a vérnyomásom. Izületeim be vannak gyulladva!!

Te hogy viseled?

2017. szept. 30. 11:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Màra be voltam ìrva program szûlesre de nem inditottunk mert gàz a mèhszàj. Szoval ma csalodott vagyok. Izületek gyulladtak reggelente nem.tudok fogni se az ujjaim ùgy fàjnak. Tiszta vìz vagyok joslòzok 3 hete minden bajom van màr. A türelmem màr az összes elfogyott. Hètfőn elvileg kòpia. Abban bìzok hogy ha megpiszkàlnak valami törtènni fog.
2017. szept. 30. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Ezt "jó" olvasni. Azaz úgy értem ,hogy nem csak én szenvedek! Én is abban bízok ,hogy hétfőn egy indítást letudok beszélni a dokimmal. Nekem csak néha enyhe megjön érzésem van. De semmi komoly:(

Kitartást kívánok neked

2017. szept. 30. 11:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Neked is kitartàst. Nem sok van màr bàr minden perc egy napnak tűnik. :)
2017. szept. 30. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Ezekszerint nem jott be a programozott szules a kenyes nonek ?
2017. szept. 30. 12:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy deci vorosbor jol beinditotta, pedig kedden voltam asszem dokinal, zart volt, pentek hajnalban indult be, es szombat reggel szuletett meg anno 39+5-on. Kitartas!
2017. szept. 30. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent hogy Noll Andrea Vajudastamogatas konyvebol ideztek egy normal varandossag ideje a megengedobb szemlelet szerint 36-42 het, a kevesbe megengedo szerint 37-41.
2017. szept. 30. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen zárt méhszájnál amnioszkópiát se tudnak csinálni.

DE változhat pár órán belül is.Nem kell szülés előtt nyílnia.

2017. szept. 30. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom csajok... Szept 25re voltam kiírva... Kivagyok mint a liba. Dagadt vagyok, alig birok mozogni, eszek éjjel nappal, jóslóm szinte nincs is..

Sőt, még a baba sem szállt le. Hát megőrülök hogy sohasem lesz vége ennek az állapotnak, már bicegve sétálok akkora a hasam!!:D

Második baba, várja itthon egy 2,5 kislány, most fiunk lesz. :)

Lusti nagylegény. :D

2017. szept. 30. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Fél óra alatt kitágultam 0-ról 5 ujjnyira. Azt hittem belehalok a fájdalomba, de a lényeg, hogy egyik pillanatról a másikra elindulhat a szülés és lehet nagyon is gyors:).
2017. okt. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!