39+6 hetesen zárt méhszáj. Még puhulni se puhul. Jòl gondolom hogy itt nem lesz holnap szülés?
Te is holnapra vagy kiírva?
Én is. És jövök megőrülni!!! Nem bírom elegem van! Úgy érzem sose fogok megszülni. Nem akar ez a gyerek kijönni :( hétfőn megyek újra Nst-re. Talán nekem is néznek méhszájat és kitalálnak valamit. Bármit csinálhatok semmire nem indul be!! Eret vágok! Vizesedek magas a vérnyomásom. Izületeim be vannak gyulladva!!
Te hogy viseled?
Ezt "jó" olvasni. Azaz úgy értem ,hogy nem csak én szenvedek! Én is abban bízok ,hogy hétfőn egy indítást letudok beszélni a dokimmal. Nekem csak néha enyhe megjön érzésem van. De semmi komoly:(
Kitartást kívánok neked
Teljesen zárt méhszájnál amnioszkópiát se tudnak csinálni.
DE változhat pár órán belül is.Nem kell szülés előtt nyílnia.
Csatlakozom csajok... Szept 25re voltam kiírva... Kivagyok mint a liba. Dagadt vagyok, alig birok mozogni, eszek éjjel nappal, jóslóm szinte nincs is..
Sőt, még a baba sem szállt le. Hát megőrülök hogy sohasem lesz vége ennek az állapotnak, már bicegve sétálok akkora a hasam!!:D
Második baba, várja itthon egy 2,5 kislány, most fiunk lesz. :)
Lusti nagylegény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!