Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rettenetesen félek a szüléstől...

Rettenetesen félek a szüléstől. Elmondanátok, Nektek mennyire fájt?

Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nagyon, nagyon fáj! Annyira ,mint soha semmi más.

Félni viszont nem érdemes, ugyan mitől. A fájdalom elmúlik a kicsike csoda pedig megmarad, ott lesz melletted😊

2017. szept. 28. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem fajt mert csaszarom volt.
2017. szept. 28. 23:24
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Csaszar nem faj akkor , csak utana es az rosszabb sztem mint a szules.

Ne nezz videot ne olvasgass ilyen temaban semmit! Csak jo tanacs. Fejben dontsd el , hogy konnyu , gyors szulesed lesz. Nekem pokoli szunni nem akaro fajdalmaim voltak ugy ereztem itt a veg. De jott egy kep.. a kisfiam arca amit UH-n lattam es vegig O volt elottem igy sokkal konnyebb volt.☺ Semmi masra nem gondoltam csak Ra , hogy nem sokara a kezembe lesz hallom a szuszogasat erzem bore illatat es latom gyonyoru arcocskajat.😊 Azt vettem eszre , h mondta a szuleszno , megszuletett a gyonyoru kisfia. Gatulalok. 😊☺

2017. szept. 29. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Nekem császárom volt, többen riogattak, hogy milyen szörnyű lesz majd utána, fájni fog hetekig a sebem, nem fogok tudni mozogni, vagy ellátni a babámat, stb.

Jelentem, nem így lett! :)

Igen, az első felkelés fájt, de a második nap már jól voltam, nem szenvedtem a sebbel sem. Nem éreztem elviselhetetlen fájdalmat, pedig féltem, hogy képtelen leszek majd megmozdulni.

2017. szept. 29. 22:45
 15/19 anonim válasza:
51%

Gondolj.bele hogy a legtöbb nő többször is beválalja tehát annyira rossz csaknem lehet.

Amugy szültem. Ki lehet birni ez csak testi fájdalom. Elmulik.

2017. szept. 30. 08:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Én kb 9 hét múlva szülök, de nem félek a szüléstől, lehet, hogy velem a baj. Mondjuk nekem volt vesekövem 11 évvel ezelőtt és mire kijött a doki is azzal "vigasztalt", hogy na, legalább ilyen erősségű lesz a szülés is.

Egyébként meg ha parázol ne olvass a neten, mert megzavarodsz, mire szülésre kerül a sor. Nincs két egyforma szülés, még egy embernél sem, kár ezen túráztatnod magad.

2017. szept. 30. 08:07
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Aki azt irja csaszar utan faj ( es sosem volt csaszarja ), elmondanam, hogy nem szuksegszeru.

Egyaltalan nem fajt utana sem, en masnap mentem haza kulfoldon, csaszar utani nap mintha mi sem tortent volna!

30 perces rutinmutet.

2017. szept. 30. 08:46
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Mi ez a butaság, hogy ne olvassunk a neten semmit? Én is nagyon féltem a szüléstöl. És engem megnyugtatott olvasni róla. Amit nem ismersz, az még ijesztőbb, nem? Én tudni akartam, mi fog történi, hogy legalább kicsit "felkészültebb" legyek. Nem bántam meg. Szerencsém is volt, gyors és elég könyű szülésem volt.
2017. szept. 30. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Azthittem belehalok a fájdalomba, 20órát vajudtam, végül megszületett a kislányom természetes úton.

Megérte. Amikor megláttam minden fájdalom, borzalom elmúlt. Csodás volt! 3-4 év mulva kistesót tervezünk.

2017. okt. 5. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!