Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméti szülészet vélemények?

Kecskeméti szülészet vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok?! Kecskeméti szülészet felől szeretnék érdeklődni. Nincs fogadott orvosom, kicsit félek hogy mi lesz.

36 hetes kismami

2017. szept. 22. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt fogadott orvosom,de őt leszámítva nagyon rendesek voltak mindannyian(szerintem) a szülészeten.aki felvett és megvizsgált nő,aki bekötötte a oxitocint.a szülésznő is nagyon korrekt,rendes volt.(lehet épp kifogtam egy jó csapatot :)).

A gyermekágyi részen is voltak rendes nővérek.persze nem mind!de konkrétan nem volt problémám semmivel.a kórterem tiszta volt(gondolok itt a fürdő helységre is,bár jó szobatársam volt,nem volt igénytelen és tisztán hagytuk magunk után a mosdót mindig -érted mire gondolok-). A baba az első éjszakát külön töltötte de utána velünk volt 0-24(általában mindenki kérte h ott legyen a babája,csak vizsgálatra vitték el,vagy ha kérted megfurdettek)megkérdeztek h engedélyezzük -e a h tápszert kapjon.jött egy olyan nő aki megmutatta a szoptatást (hát nem sokra mentem vele mert inkabb a csecsemős nővérrel beszélt mint h ránk figyelt volna :|).az étellel ia meg voltam elégedve (már amennyit ettem,de hozzá teszem nem vagyok válogatós,finnyás).

Engem császároztak Úgyhogy én azon a gyermekágyi részen voltam,gondolom a másik oldal is olyan.ha kérdésed van nyugodtan Írj akár privátban is! ;)

2017. szept. 22. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt fogadott orvosom. Az ügyeletes szülésznő nagyon kedves volt, megnyugtatóan beszélt, a férjemhez is kiment párszor, elmondani, hogy mi a helyzet, kivitte neki a csomagomat. De találkoztam már előtte is párral, illetve orvosokkal is, 2-3 kivételével mindenki egész kedves.

Altatásban császároztak, szóval a szülésről semmit nem tudok nyilatkozni.

2személyes szobák vannak fürdőszobával, nagyon jók, új minden, szép, tiszta! naponta többször is jött a takarítónő fertőtlenítő kendővel áttörölni mindent és egy nap kétszer fel is mosott.

Nagyon jó fej szobatársam volt, szinte percre pontosan egyszerre születtek a lányaink, csak ő természetes úton szült.

Első éjjel nem voltak velünk a babák, másnap délelőtt kaptuk meg és onnantól végig ott voltak. Este elvitték fürdetni, de éjszakára is vissza hozták.

A csecsemős nővérek... hát... 2-3 normális nő volt, a többi elég mogorva, volt aki kifejezetten bunkó is volt. A szoptatást a 3. nap mutatta meg egy nővér, de csak annyit, hogy mennyire kell benyomni a baba szájába a mellbimbót, szóval magunkra voltunk hagyva. Tőlünk a tápszert nem kérdezték, mindták, hogy ott van a hűtőben, ki lehet szolgálni magunkat ha kell.

Ha még valamire kíváncsi vagy, szivesen válaszolok😊

2017. szept. 22. 22:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

:)

2017. szept. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!