Császármetszés utáni állandó puffadás, hasfájás, emésztési gondok?
Figyelt kérdés
2 hónapja császároztak és azóta vannak ezek a panaszaim. Terhesség előtt is alapból puffadós voltam, szinte minden estére fel voltam puffadva, de különösebb problémákat ez nem okozott, a hasam se fájt tőle soha. Viszont császár óta kegyetlenül... Képes vagyok 10 perccel evés után úgy felpuffadni, hogy kiegyenesedni alig bírok a hasfájástól. Jó, aláírom, baba mellett nehéz nyugiba, szép lassan enni. De előfordul, hogy este hasfájással fekszek le, és hajnalba azzal is kelek fel szoptatni. Nagyon rossz. :( Gondolom ez a császár miatt jött így elő, de vajon el fog múlni szerintetek? Vagy csak szimplán sok levegőt nyelek, mikor 10 perc alatt próbálom bekapni az ebédem, és délutánra/estére ez ennyire felgyülemlik? Hozzátenném, refluxos vagyok, úgyhogy valóban lehet, hogy sok levegőt nyelek be, de régen nem volt ilyen. :(2017. szept. 12. 12:21
1/3 anonim válasza:
Normális.
Császárral szültem én is 8,5 hónapja.
Ilyenkor rendeződnek a belek és a többi belsőszerved .
De próbáld kerülni a puffasztó kajákat.
Sok egészséget a picinek és neked
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, tényleg nagyon kellemetlen sokszor. És engem sajnos szinte minden puffaszt, és ez császár óta csak rosszabb. :(
2017. szept. 12. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!