Pici vérzés. Induljunk a szülészetre?
Figyelt kérdés
Alapesetben mennék az ügyeletre, de most elbizonytalanodtam. 38 hetes vagyok, egész nap keményedtem, de semmi rendkívüli. Ma borotválkoztam odalent is, és az imént,mikor WCn voltam, kicsit véres volt a papír. Nem sok, szóval lehet hogy egy kis felszíni hámsérüléstől, de azért megijedtem. Picit felnyúltam, de nem látok vért. A baba mozog, elég aktívan, de még mindig feszülök. Egyedül vagyok itthon a kisfiamnal, "feleslegesen" nem riasztanám a családot.2017. szept. 9. 21:17
2/7 anonim válasza:
Csak èrzed, hogy megvágtad-e magad vagy sem
3/7 anonim válasza:
Tuti megvagtad magad
Ha nem a tagulas eleje pici verzessel jar nem kell aggodni miatta talan beindul ejjel.
Ha tul koran bemesz bele fognak avatkozni
4/7 anonim válasza:
Vedonot fel tudsz hivni? Jó lenne tudni h hamserules-e vagy sem. Kistukor? ;)
Egyébként en is mennek. Inkább egyszer potyára mint későn! ;)
Nekem mindkétszer verzessel indult a szülés. Az első először picivel majd fel nap után sokkal és nyakdugoval. De utána villámgyors volt.
5/7 anonim válasza:
inkább bemennék ha nem vagyok biztos mint hogy késő legyen.
6/7 anonim válasza:
Rendben vagy azóta? Én maradnék, nem hiányzik, hogy bekerülj, mert akkor a szülésig ki sem engednek... az utolsó heteket pedig kórházban tölteni nagyon nem jó.
7/7 anonim válasza:
Nekem így indult 38 hetesen 2 hónapja. Éjjeli front,babám ficánkolt rendesen,reggel pici vérzés,irány a kórház. Ilyenkor igazából azért érdemes menni,mert megnézik hogy nem történt pl lepényleválás. Nem volt semmi,hazaküldtek. Másnapra már fájásaim is voltak és meg is született a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!