Milyen fájásokkal kezdődött a szülés? Illetve akkor mocorgot a picikétek?
Párran azt mondják, h ha elkezdődik a szülés akkor nem mocorog a baba és mensi szerű görcsöt kellene érezni ami a derékba is belenyilal.
Ez törvény szerű?
39hét 6naposak vagyunk
Nekem a derekamba egyáltalán nem nyilallt, az nem is fájt, oda nem sugárzott semmi. 3x szültem, ilyet egyet sem érezem. És a menseshez csak a legelején hasonlítottak a fájások, később már olyan erős volt, hogy nem tudom semmihez sem hasonlítani... Viszont nekem a fura az volt, hogy vajudás közepe tájékán is főleg a hasam alsó részében érezem a fájásokat, jó erősen (azt mondják, az igazi fájásoknál már az egész has fáj), pedig már bő 2 ujjnyira kinyíltam, és egyérelmű, hogy vajudás volt. :) Pláne, hogy harmadszor onnantól kb. 1 óra alatt kint volt a baba.
Szóval sokféle lehet a vajudás, mindenkinél más. De az biztos, hogy fantasztikus élmény a szülés!!!
Hány hetes vagy? Könnyű szép szülést!!! :)
Első szülésnél 10-20 percenként volt menzi szerű görcs ami pont olyan volt, mint korábban a jóslófájás. Nem is tűnt fel hamar, csakhogy tágulásos vérzésem volt és zuhanyra erősebbek lettek.
A másodiknál vártam őket túlhordásnál bábakoktél után, keményedés volt amely 2 oldalról indult középre. 3 keményedés után nagyon gyorsan erősödtek.
39hét 6naposak vagyunk. első baba :)
Azért kérdezem, mert pár órája elkezdett nagyon alul fájni. Bele bele nyilal meg is kell álnom annyira fáj. Meg egy kicsit meg is kell kapaszkodjak. Rendszer nincs benne. Ilyet eddig nem éreztem. Viszont mensi szerű görcsöt, derékba nyilaló fájdalmat nem érzek. A jóslóim az mensi szerű görcsök voltak. Ma reggel éreztem egy darab ilyen mensi szerű fájást azóta semmi. Gondolom ez még nem a szülés kezdete hiszen itt kételkedem.. :) nem tudom jelent e valamit, de hasmenésem volt.. Nem ettem semmi olyat ami meghajthatott volna. az meg, h hasmenésem legyen az meg olyan ritka mint a fehérholló. Még a bábakoktél sem hajtott meg. Ez is egy jel lehet? A picikém ugyan úgy 1000rel mocorog mintha mise történt volna. :) lehet, h nyom egy ideget és azt érzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!