Császár után székelés nélkül ment haza valaki és lett belőle baja?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki hazudott az orvosnak?
A sógornőm dolga ugyan de szeretném lebeszélni erről. Azt mondja szelel rendesen de Ő idegen helyen nem képes wcre menni.
Milyen észérveket hozhatok fel neki?
2017. szept. 2. 17:09
11/15 anonim válasza:
Szia! Igen én is így távoztam a kórházból császár után.Igaz én megbeszéltem a nővérkével,hogy érzem hogy kellene de valahogy mégsincs meg az inger,illetve szelelek rendessen.Azt mondta ha már a végbélig elért bél tartalom,azaz van ami ingert okozzon akkor nagy baj nincs.Nem baj ha csak otthon sikerül.MOND meg sógornődnek h egyen sok kefirt.
12/15 anonim válasza:
Külföldön lakom, a császár után 18 órával már otthon voltam, senki meg nem kérdezte. Ez csak otthon divat, nyugodtan mondhatja a sógornőd az orvosnak. Egyébként meg ő fogja megjárni és nem az orvos.
13/15 anonim válasza:
Jót röhögtem a válaszokon köszi! Akkor egészségügyisként, aki műtőben is dolgozik elárulom , a császárkor rohadtul nem nyúlnak a belekhez, ugyanis a baba a méhben van , a beleket az ember nem ott tárolja.
Egyébként akinek fogalma nincs az egészről az nézzen meg egy YouTube videót.
14/15 anonim válasza:
Pont így voltam én is, császár után hiába éreztem hogy kell, a kórházban nem ment. Laevolaccal sem, gliceribes kúppal sem. Hazudtam, mindenki megnyugodott, hazajöttem, még 2 órája sem voltunk itthon már megvolt a produktum.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát ez besz.rás :-D Hazament és tényleg sikerült neki.
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 3. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!