Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már a szülés beindulásának...

Ez már a szülés beindulásának a jele?

Figyelt kérdés
Tegnap este volt egy kis halvány barnás folyásom ami ilyen takony állagú volt (már bocsánat a kifejezésért) és azóta se múlt el. Reggel még egy fél körömnyi alvadt vér is volt a betéten. Alul fáj a hasam és a derekam is egy kicsit. Sajnos az időt nem mértem eddig de erősebben és sűrűben fáj mint tegnap este. 39+5 hetes első babás kismama. Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 15. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az lesz.
2017. aug. 15. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Mérjem az időt és ha sűrűbben fáj a hasam és a derekam akkor menjek be a kórházba? Egyébként a baba már masodik napja nem aktiv nagyon keveset mozgott eddig.
2017. aug. 15. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor jobb lenne ha beszélnél az orvosoddal, vagy bemennél a kórházba ahol szülni fogsz, hogy nézzenek meg.
2017. aug. 15. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet a közelgő szülés. De ha nem aktív a baba, akkor valóban megnyugtató lenne egy CTG.
2017. aug. 15. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj be természetesen,mivel nekem nem fájt semmim így nem akartam . De még jó hogy időben tudtak császározni,ott maradtunk volna mindketten.
2017. aug. 15. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam CTG-n mondtak hogy valoban kevesett mozog de ez ertheto hiszen mar csak napok vannak vissza a kiirt idopontig.
2017. aug. 15. 15:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Dokival beszeltem,mondtam neki,hogy mi a helyzet meg hogy ma is kevesett mozgott. Azt mondta,hogy ha nem rendszerezodnek a fajasok akkor varjak estig de este menjek be es mar ott is maradok,viszont ha rendszerezodik akkor azonnal induljak
2017. aug. 15. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor hamarosan mindenképpen találkoztok, kitartás! :)
2017. aug. 15. 16:52
 9/10 anonim válasza:
na megvan a baba?
2017. aug. 15. 22:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Aznap este (2017.08.15.) éjfél előtt néhány percel értem be a kórházba. 2017.08.16.-án 02:15re meglett a babám. Szerencsére hamar megszületett és egészséges. :) Minden rendben zajlott a szülés alatt azt leszámitva,hogy a szülésznő rosszul fogta meg és eltört a jobb válla,de azóta már minden rendben van.
2018. márc. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!