Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! A műtét után ki...

Császárosok! A műtét után ki mikor volt először együtt a párjával? Tenyleg szörnyen fájt?

Figyelt kérdés

2017. aug. 11. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én megkérdeztem a nődokitól, miért fáj, azt mondta, hogy a hormonok megkattannak ilyenkor, főleg ha szoptat is az ember (nálam ez is fennállt). Kevés nagyon az ösztrogén, ami miatt a hüvely egyrészt száraz, másrészt jóval kevésbé rugalmas, mint egyébként, könnyebben kidörzsölődik, megsérül, nehezebben tágul.

Nekem az segített, hogy bejárattuk, amikor már sikerült rendszert vinni a szexbe (tehát nem kéthetente bírtuk összehozni, hanem hetente többször), akkor elmúlt. Síkosító is javít a helyzeten, meg a hosszú előjáték :)

2017. aug. 11. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

ugyanez a "késes" erzes volt nekem is..dokim is a sikositot es a "bejaratast" javasolta..működött:)de en is ugy érzem,hogy ez a legjobb módja,hogy gyakran kell osszebujni. .

Hogy van energia kérdésre:eloszor tudatosan,kesobb pedig mukodik az" evés kozben jon meg az étvágy"..sokkal jobban kívánom,ha heti többször vagyunk együtt,mintha hetekig semmi..

2017. aug. 11. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Császár után 6héttel voltunk először együtt.Nem volt kellemes.Kellett pár hónap mire nem fájt.

Azóta volt 2 hüvelyi szülésem.Azok után meg nem fájt.

2017. aug. 12. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!