Császárosok! A műtét után ki mikor volt először együtt a párjával? Tenyleg szörnyen fájt?
Én megkérdeztem a nődokitól, miért fáj, azt mondta, hogy a hormonok megkattannak ilyenkor, főleg ha szoptat is az ember (nálam ez is fennállt). Kevés nagyon az ösztrogén, ami miatt a hüvely egyrészt száraz, másrészt jóval kevésbé rugalmas, mint egyébként, könnyebben kidörzsölődik, megsérül, nehezebben tágul.
Nekem az segített, hogy bejárattuk, amikor már sikerült rendszert vinni a szexbe (tehát nem kéthetente bírtuk összehozni, hanem hetente többször), akkor elmúlt. Síkosító is javít a helyzeten, meg a hosszú előjáték :)
ugyanez a "késes" erzes volt nekem is..dokim is a sikositot es a "bejaratast" javasolta..működött:)de en is ugy érzem,hogy ez a legjobb módja,hogy gyakran kell osszebujni. .
Hogy van energia kérdésre:eloszor tudatosan,kesobb pedig mukodik az" evés kozben jon meg az étvágy"..sokkal jobban kívánom,ha heti többször vagyunk együtt,mintha hetekig semmi..
Császár után 6héttel voltunk először együtt.Nem volt kellemes.Kellett pár hónap mire nem fájt.
Azóta volt 2 hüvelyi szülésem.Azok után meg nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!