A lanyok tenyleg elobb szuletnek meg a kiirt idopontnal mint a fiuk, vagy ez csak az en es kornyezetem tapasztalata?
Figyelt kérdés
35. Hetben vok a harmadik gyermekemmel, aki kislany, ket fiu utan. Most ugy erzem nem huzom ki a vegeig. A fiuk mindketten rahuztak, az elso 10 napot, a masodik 5 napot. De vele az egesz terhessegem mas. Igaz oregszem en is, a testem is.2017. aug. 7. 22:37
12/16 anonim válasza:
Az enyém 7 nappal később született, pedig lány. Az emberek szeretnek ilyeneket kitalálni. Fele sem igaz.
13/16 anonim válasza:
Mindkét gyermekem a kiírt dátum után született, a kisfiamat 3, a kislányomat 9 nappal hordtam túl. Szval igaz, a fiam korábban jött, mint a lányom, de Ő sem siette el.😄
14/16 anonim válasza:
Én a kiírt napon születtem meg, sőt, még épp időben "napzárás" előtt, éjjel fél tizenkettőre futottam be, azaz bújtam ki.
A lányom kilenc nappal a kiírt dátum előtt született.
Fiam nincs, fiútestvéreim vannak, tudomásom szerint pár nappal előbb születtek, mint a megjelölt dátum.
15/16 anonim válasza:
Két lányom van és egy 2napos kisfiam,a lányok 5 és 8nappal jöttek korábban a fiam pontosan egy héttel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!