Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek, normálisnak...

Nagyon félek, normálisnak mondható? Csak sírni tudok.

Figyelt kérdés

39+2napos kismama vagyok. 25 éves leszek és első kislányomat várom. 10éve volt egy gerinc műtétem ami miatt csak altatásos császármetszéssel jöhet világra a baba. Ma voltam nst-n, szerdán befekszem és csütörtökön meg lesz a baba. Rettenetes gondolataim vannak, félek hogy nem ébredek fel, és hasonlók. Ráadásul nagyon fog hiányozni a párom, a kutyám és anyukám is. Még el sem mentem de már azt várom hogy itthon legyünk a kisbabámmal.

Nagyon rettegek, pedig tudtam eljön ez az idő, a baba bent nem maradhat. Nagyon szeretem és nagyon várom, csak rettegek ettől a műtéttől.

2017. aug. 7. 10:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem érzem magam kevesebbnek sem amiért császározás lesz, ugyanúgy értékesek azok az anyukák és babájuk is mint akiket természetesen szültek 😘😘 mi is ugyanúgy kihordtuk mint ők! És ha muszáj a császár nincs mit tenni:)
2017. aug. 7. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Természetes hogy félsz, pár nap és örökre megváltozik az életed.

Én is programozott császárra voltam kiírva, és örülök is (mivel nem lett baj) hogy sürgősségi császár lett belőle mert nem volt annyi időm izgulni.

De én se tudtam megszólalni a remegéstől, mikor kérdezgették az adataimat műtét előtt azt se tudtam hogy fiú vagyok -e vagy lány, de mikor kiemelték a kisfiam is csak egy kő gördült le a szívemről mert onnantól kezdtem rettentő türelmetlen lenni mikor lesz már vége.

Teljesen természetes hogy félsz, most ezt a pár napot töltsd lazítással, pihenéssel hisz jól szól a mondás utána úgy se fogsz egy ideig :D

2017. aug. 7. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Majd írd meg ide hogy mi volt.

Sok sikert!!

2017. aug. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!