Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 31-32 hetesen miért fáj ugy a...

31-32 hetesen miért fáj ugy a hasam mintha meg akarna jönni?

Figyelt kérdés

naponta többször és csak 1 percig vagy kevesebb ideig tart, miközben a pocak is keményedik? Valami baj lehet? Ez a második terhességem az elsőnél semmi ilyen nem volt!Bementem ezzel a korházba s a nővér azt mondta nekem ez ebben az időben nem normális! Akkor most baj van? Mert az orvos sajnos nem ért rá velem foglalkozni! :(

Köszi előre is a válaszotokat!

2008. okt. 18. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 31. hétben vagyok én is, és nekem is előfordul, hogy azt érzem amit te, igaz nem minden nap. Annyit tudok javasolni, hogy feküdj sokat, és párnázd alá a pocakodat, mikor oldalt fekszel, a két térded közé pedig rakj kispárnát. Nekem ez segít valamelyest. Az orvosnak én ezt még nem mondtam, de ha neked azt mondta az orvosod, hogy nincs rád ideje, szerintem inkább menj más dokihoz.
2008. okt. 18. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia, én 30-31 hetes vok és ugyan ilyeneim vannak, kaptam rá magnéziumot napi 3x2-t és sok fekvést javasolt a doki. Esetleg figyeld a keményedések közötti időt és ha rövidebb mint 10 perc és gyakori akkor menj vissza a kórházba, de ha nem akkor "no para":-). Sok boldogságot és egészséget!:-)
2008. okt. 18. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat, és várom a többiekét is, mert sokat segitenek!

Most megyek át egy másik orvoshoz, és a Bajcsiba fogok menni.(eddig Uzsoki)

2008. okt. 18. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg azt mondta az orvos, hogy normális már a 30.terhességi hét után. De azért magnéziumot szedet velem is. Azt mondja, napi 10 belefér.
2008. okt. 18. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem kb. két hete volt enyhe derérfájásom és hasonló érzésem. Szerintem akkor túlterheltem magam, mert itthon festés volt. Aztán ismét többet pihentem, és a magnéziumot is gyakrabban szedtem. Úgy éreztem, hogy talán nagyott nőtt hirtelen a baba, ezért volt ez az érzés.

Ha a méhszájad rendeben, akkor csak többet kell pihenned.

30 hetes

2008. okt. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!