Akiknek volt szülés utáni depressziojuk, második gyerek után is kijött?
Figyelt kérdés
Mekkora az esélye, h megint kijön?2017. júl. 16. 17:04
11/15 anonim válasza:
Na pont az ilyen velemenyek miatt sok anyuka nem beszel a depressziojarol, mert szegyenli!! Mikozben komoly problema!! Regen is letezett, csak akkor meg ennyire sem beszeltek rola!!Nekem szerencsere nem volt, de barmikor kerulhetnek vagy esetleg te is kerulhetnel ilyen helyzetbe!!!
12/15 anonim válasza:
Első gyereknél kb. 3 hétig tartott a letargikus állapotom és szinte egyik napról a másikra helyreálltam. Ezért naivan azt gondoltam, hogy a második babánál sem lesz gond. Hiszen rutinos szülőként vágok neki a feladatnak. Két hétig eufórikus állapotban voltam a szülés után, aztán egyszer csak megtört valami. Rettenetesen kimerültem, kedvetlen lettem, nagyon sokat sírtam. Ez sajnos azóta is tart. Sokszor nincs erőm és kedvem játszani a gyerekekkel és emiatt bűntudatom van, mert emlékszem, hogy a kislányommal (ő az idősebb) milyen rengeteget foglalkoztam és a kicsi fiam is ezt érdemelné. Ma jutottam el odáig, hogy külső segítséget kell kérném, mert sajnos egyedül nem fogok tudni megküzdeni a problémával.
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, neked hogy sikerült kilábalni ebből a szörnyű állapotból?
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,
Nekem sajnos csak gyógyszerrel sikerült (antidepresszáns) plusz elsajátítottam egy koncentratív önellazitasi technikát (ha érdekel privatban írj rám). Ezek segítettek, de elég hosszú a történetem, itt nem reszletezném.
2017. szept. 2. 23:00
15/15 anonim válasza:
Mindkettőnél volt. Ez is hozzájárul nekem, hogy nem lesz harmadik. A másodikból mindennél nehezebben jöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!