Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 es 5naposan erdemes meg...

38 es 5naposan erdemes meg elkezdeni szedni a Caulophyllum homeopatias bogyot? Segitene a tagulast?

Figyelt kérdés
sajna meg mindig zart a mehszaj ,pedig iszom a malnalevel teat is..mit gondoltok?
2008. okt. 17. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem késő elkezdened!! Lehet hogy pont a bogyó fog segiteni! Próbáld ki nem veszitesz semit. Minden jót! 36 hetes kismama
2008. okt. 17. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem is kezdd el, nem fog ártani. És ott van még a Cimicifuga is, amit a fájások jelentkezésénél kell elkezdeni, szóval abszolút használhat!

Könnyű szülést kívánok, egy 37 hetes kismama

2008. okt. 17. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezd el nyugodtan nem talán még nem késő. Fontos a sorrend is. Első nap caulophyllum reggel és este, másnap reggel caulophyllum este cimicifuga, harmadik nap reggel caulophyllum este belladonna, negyedik nap reggel caulophyllum este pulsattila. A szülésre vigyél magaddal Arnica Montanat ch30. NEkem ezzel a kis recepttel könnyű és kellemes szülésem volt. Hasonlót kivánom neked is.

Jó babavárást.

4 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!