Van itt valaki vagy ismertek olyat, akinek Magyarországon 4 - 5 vagy 6 császármetszése volt?
Én vagyok a 4 császáros ikres anyuka.
Természetesen bennem is volt félsz,mert ugye még a korkülönbseg is nagyon kicsi és emiatt nagyobb kockázat volt arra,hogy baj történjem vagy valami.Az elsőnel azért féltem,mert az mégiscsak az első gyerek volt. A másodiknál sokkal kevésbé,de az ikreknél,hát bennem olyan félsz volt,hogy szinte hihetetlen.Az egész terhességet végigstresszeltem kb.Ráadásul ott volt két pici.Nagyon hálás vagyok a családomnak,hogy végig segítettek és támogattak.
Gratulálok Nektek mégegyszer,sok egészséget,boldogságot!Aztán majd írj,hogy alakulnak a dolgok.Kitartást!!
Köszönöm :)
Mindenképpen jelentkezem. 8hetesen gondoltam orvoshoz menni (most vagyok 5). Amint eljutottam megírom, hogy mit szóltak hozzám.
Jézusom,nagyon nagyon sajnálom!Kitartás!Hidd el ha szeretnétek jönni fog az a baba😉
4 császáros ikrek anya voltam
Köszönöm szépen.
Jól felkavart mindent ez a picinyke látogató :) a lelkemben. Egyáltalán nem akartam ötödik gyerkőcöt. Aztán jött egy meglepetés babóca, majd a szomorú elengedés.
Most másra se tudok gondolni, csak arra, hogy mennyire jó lenne még egyszer babázni. Meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!