Szent Imre kórházban szülni?
Májusban szültem a Szent Imrében. Látogatók csak üvegen keresztül láthatják a babát. Annyian menmek egyszerre ahányan akarnak, ugyan is az osztályra nem mehetnek be az osztályra. Te viszont kimehetsz hozzájuk de a babát bent kell hagyni az üveg mögött. Apuka akkor babázhat illetve mehet be hozzátok ha egyágyas szobát kértek (és van szabad), ez 7000 Ft naponta.
Szülni a saját hálóingedben kell. Nincs megszabva milyen, olyat válassz amit nem sajnálsz mert csupa vér lesz. Ha van még kerdéaed szívesen segítek.
Én most télten szültem ott.
Nekem jó élmény volt, kedvesek voltak. Imádom az ottani szülésznőket. Van előadásuk azt hiszen havonta, elmesélik közönségnek hogy megy náluk a szülés, mit kell bevinni, mire kell figyelni stb. Menj el rá, ingyenes és vagy 30-40-en simán elmennek alkalmanként.
Szóval.. Igen, nem lehet apukának csak úgy bejönnie, de hidd el, jobb ez így. Sajnos én jártam úgy, hogy amíg kint beszélgettünk az ablak túloldalán, bent meg a baba volt, aludt, egy igen koszos család mit sem törődve a szabályokkal, beléptek a belső térre és ott a fiam felett hangoskodtak köhögtek a bent váró anyukával babával. Nagyon mérges voltam.... A babák védelme miatt van ez a szabály és egyet tudok érteni.
Viszont van lehetőség apának is kézbe vennie, látnia, de ehhez VIP szobát kell kivennetek ami ha jól emlékszem 7000-8000,- per éjjel. Itt fogadhatsz látogatót és egy személyes a szoba.
Saját hálóing kell, én egy kínai ruha üzletben vettem egy mellkason pár gombosat. Ez jó lesz majd ha szoptatsz. Nem kell kibújnod belőle, csak kigombolod. De vegyél kettőt mert pl én 1-et összevéreztem első éjjel.. A Hellomami meg hasonló üzletekben gusztustalanul drágák :D
Én mindkét gyerekemet ott szültem, vegyes tapasztalatok.
Elsővel külön vip szobában voltam, ahol elromlott az ablak zárja és süvített be az októberi szél, a 4 napból amit bent töltöttem 2 napig nem is volt nálam a pici, mert féltem, hogy megfázik, én is vacogtam. Aztán végre nagy nehezen megcsinálták... No comment.
A másodikkal 3 ágyas szobában voltam, végig velem volt a pici.
A különbség annyi volt, hogy az elsőnél apuka be tudott jönni a szobába is, a másodiknál csak üvegen keresztül láthatta.
A szülésznőket én is csak ajánlani tudom, viszont a csecsemősök mindkétszer borzasztóak voltak. Segítőkészség teljes hiánya, amikor az ember az elsőnél azt se tudta hogy fogja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!